Батьки загиблих в аварії на Зодчих вимагають судити водія як убивцю

Батьки загиблих в аварії на Зодчих вимагають судити водія як убивцю
Аварія, що сталась 16 травня по вул. Зодчих у Вінниці, не залишає у спокою рідних та близьких загиблих. Нагадаємо, що у той трагічний вечір, п'яний водій вчинив наїзд на молодих людей, що стояли на тротуарі біля кав'ярні.

Внаслідок аварії загинули дві дівчини та хлопець . Водія-злочинця судитимуть за статтею, яка визначатиме його, як ініціатора ДТП. Батьки загиблих дітей вимагають судити його, як убивцю. Саме це рідні вимагали від правоохоронців на прес-конференції.
Детальніше у відеосюжеті.

Читайте також:

У Вінниці авто збило насмерть троє людей
В аварії на Зодчих загинули троє молодих людей
Водія, що збив трьох людей, у лікарні охороняє міліція
У Вінниці побільшало водіїв-убивць
Водій, що вбив трьох людей на Зодчих був п'яний
Батько звинувачує водія у навмисному вбивстві

Відео дня
>Водія іномарки, що вбила трьох вінничан на вулиці Зодчих, арештували

Возле места тройного убийства в Виннице положили полицейских

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    ....А еще больше интересует почему никакой информации об аварии на 40 летия - Келецкой 1 мая? Где факты, каков итог суда ???

    Anonymous reply Anonymous

    да потому и не ту что журналистам это уже как бы не интересно . только одни родственники потерпевших и интересуются... а "журналюги" джут чего то нового. и тогда пожалуйста .. опять начнут писать "на кол", "доколе произвол" "все на баррикады".. потом получают за статейку гонорар и в норку, пифо пить
  • Anonymous

    А почему ни кто не написал о ДТП на Станиславского, которое случилось на минувших выходных? Вопрос к Вам, тов. жУРНАЛИСТЫ. Может потому, что виноват нетрезвый работник милиции, который хотел проскочить на красный!!!
  • Anonymous

    Як звати 28 річного вбивцю родича іменитого чиновника, чому всі скривають його фото та дані?

    Anonymous reply Anonymous

    Раззуйте глаза, в каждой статье в коментах на его страницу вконтакте ссылка...

    Anonymous reply Anonymous

    Где-то писали что он в горисполкоме или облсовете работал

    Anonymous reply Anonymous

    Вот так рождаются слухи. В КРУ - ревизором
  • Anonymous

    Автомобиль-средство повышенной опасности.А пьяный за рулём,это преступник использующий авто для сверщения своих пьяных прихотей,а может он специально бухнул для храбрости, чтобы намеренно задавить детей..Так что правильно родители делают.Преступникам никакой пощады.

    Anonymous reply Anonymous

    Знаете, если даже человек умышлено натравил бойцовую собаку и она насмерть загрызла потерпевшего, он не проходит по ст.115, убийство.. Ни собака, ни авто, ни трамвай не являются оружием. Чтобы хоть отдаленно пройти по 115 в данном случае, Бабич должен был иметь мотив и самое главное тупо целенаправленно гоняться за ними на авто, преследовать их..

    Anonymous reply Anonymous

    Значит - самосуд! Казнить тварей без суда! Нет веры ни судам, ни уродливым законам! А вообще, кто молод, езжайте куда подальше з нэньки! Мачуха вжэ всим дитям !!! Тикайтэ, диты, звидсы!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up