Транспорт не для всіх. Повернули знову спецперепустки для проїзду

Транспорт не для всіх. Повернули знову спецперепустки для проїзду
  • З понеділка, 11 травня, громадський транспорт міста запрацює у новому режимі.
  • Ще в п'ятницю обіцяли зробити проїзд доступним для всіх, але вчора передумали.

На сайті «Вінницький трамвай» о 22.23 суботи, 9 травня, опублікували уточнення щодо роботи громадського транспорту з 11 травня. Посилаються на протокол №24 від 9 травня 2020 року комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Тож з 11 травня у місті діятимуть наступні умови функціонування громадського транспорту:

  • Наявність у водіїв та пасажирів засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно.
  • Кількість пасажирів - в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.
  • Безготівковий розрахунок за проїзд.
  • Вхід/вихід пасажирів до/з транспортного засобу через передні двері.
  • Дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  • Наявність довідок (витягів з наказів), виданих керівниками підприємств, установ та організацій.

Останній пункт правил каже, що пасажири для проїзду повинні мати при собі довідку з місця роботи. У попередньому рішенні такої умови не було і говорилося, що з 11 травня громадський транспорт буде доступний для усіх.

Відео дня

Опитування

Як ви ставитеся до чергових змін умов проїзду громадським транспортом?

 

Читайте також:

Транспорт для всіх вінничан, а бізнесу — нові правила. Як у місті змінять карантин

Послаблення карантину. Як буде возити транспорт з 11 травня у Вінниці (ОНОВЛЕНО)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (141)
  • Галя

    Сердимир Моргунойсман
  • Аліна Кучерява

    Задовбали😡😠
  • Катерина

    Моргунов своїми «рішеннями» вже пробив дно глибше Маріанської впадини. Пустий транспорт буде їздити при відновленні роботи всього міста.

    Жора reply Катерина

  • Михаил Козак

    Так что, всё таки отменили оплату за наличные?

    Жора reply Михаил Козак

    так пустые сараи едут

    Logeximo company reply Михаил Козак

    отменили.а у вас проблеми с безналичной формой оплати????

    Михаил Козак reply Logeximo company

    Проблема или нет, это неважно. Я читал что должны были ввести безналичную оплату, но потом вышла информация, что они этого ещё не сделали.

    Михаил reply Logeximo company

    прикинь дурачина ,ДА! я больше доверяю наличным в руках чем какому то безналу , да еще и в нашем государстве.

    Logeximo company reply Михаил

    зараз при пандемії наличний проезд под угрозой.а безналичний зашел провел по валидатору и все секунда дела.а гроші це збудник багатьох болезней и микробов

    Михаил reply Logeximo company

    а ты за меня не переживай, микробы и болезни у тебя в голове, а с твоей логикой то лучше сразу застрелится . ибо заразится в супермаркете или продуктовом рынке гораздо проще чем через наличное бабло . но самое интересное что еще никто через деньги не заразился , а только от заробитчан,и попов

    Logeximo company reply Михаил

    ви мене даже не знаете и робите висновки по коментарям.писати можно що завгодно.а на деле я буду умнее васшановний.и там у вас уже будут болезни мишутка

    1 reply Logeximo company

    Так пусть сделают адекватные цены на проездные, а то заломали 60 грн за несчастный кусок долбаного пластика да и еще такой тупой системой пополнений, со сгораемыми неиспользованными деньгами и полу рабочими валисраторами за 2.8 миллиона сука евро! Ничего не имею против безналичной оплаты, просто сделано все как всегда через одно место!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up