Пі-джейка у нічному клубі: про сором'язливих вінницьких хлопців, адреналін та травми

Пі-джейка у нічному клубі: про сором'язливих вінницьких хлопців, адреналін та травми

Якби скромній студентці педагогічного університету Марині Шевченко два роки тому сказали, що вона розігріватиме публіку у нічних клубах, а її оголене тіло у світлі софітів поїдатимуть очима десятки чоловіків, вона б жбурнула у відповідь «Педагогічною поемою» Макаренка. Зараз у Instagram дівчина відома, як Mammi maru і вона добре знає ціну танцям: матеріальну та ту, що пов’язана з особистим життям

На зустріч Марина прийшла у скромному сірому пальто та закладеним у хвіст волоссям, на зубах брекети. Марині 22 роки, вона навчається на вчительку трудового навчання у педагогічному та інженера-технолога машинобудівної галузі у магістратурі політеху. Її реальне життя сильно відрізняється від образу, створеного на сторінці в Instagram, де дівчина викладає доволі відверті фото.

— У житті я дуже скромна людина. Моя замкнутість в дитинстві доходила до абсурду. Сходити у магазин було цілою проблемою, бо там потрібно було говорити з людьми. Коли друзі та знайомі дізналися, що я танцюю у нічних клубах, вони дуже здивувались, — розповідає Марина.


Танці в «стакані», адреналін та розбиті коліна

Почалося все з того, що два роки тому Марина потрапила на пробне тренування з Pole dance. Через два місяці почала вивчати Twerk, а вже через півроку у неї з’явилися перші учні.

Відео дня

— Раніше я пробувала тягати залізяки — це нудно. Задивлялась на дівчат, які займаються танцями, але не наважувалася. Зараз розумію, що у жінок є жіноча енергетика, яку час від часу потрібно вивільняти. Танці для цього підходять найбільше, — каже дівчина.

Пі-джейкою, або танцівницею у нічних клубах, Марина стала завдяки своїй сторінці в Instagram. Один з міських клубів шукав новий формат і запропонував зробити Twerk шоу, і дівчина погодилась.

— Це було щось. Я дуже сильно нервувала. Тряслися руки і ноги, біля вуха кричав динамік, сліпило світло і я нікого в залі не бачила. Ми танцюємо в клітках, або «стаканах». Виступи складаються з трьох виходів по двадцять хвилин, з перервами. Разом це близько години. Після першого виходу в мене потік макіяж і стали ватними ноги. Після другого — було неймовірно важко, на третій я взагалі не розумію, як вилізла на сцену. Потім так усе боліло, що я два дні не могла встати з ліжка.

За словами Марини, задоволення від таких танців прийшло десь після третьої вечірки-виступу.
- Там стільки адреналіну, що ти навіть не відчуваєш травм. Одного разу сильно вдарилася коліном, пошкодила чашечку, навіть тренування відмінила наступного дня. Але побачила травму та відчула біль тільки вдома.


Сором’язливі вінницькі хлопці і настирні араби

Вінницькій публіці виступи пі-джейок у клубах загалом подобаються. Проте там, де є оголене жіноче тіло, бродить відчуття легкодоступності. Марина зізнається, що небезпечні моменти під час виступів були, але їх не багато. Більшість вінничан толерантні і скромні.

— Одного разу до мене приставав араб і я йому кілька разів пояснювала, що не хочу продовжувати знайомство. Він дочекався, коли я піду в туалет, зайшов за мною і зачинив двері. Почав розпускати руки, але я видерлася. Фізична підготовка в мене хороша. Араби взагалі настирні, у них в культурі закладено показати себе з «кращої сторони» вже в першій вечір.

За словами Марини, вінницькі хлопці — це окрема тема. Вони сміливі в інтернеті і дуже скромні у реальному житті.

— До мене не часто підходять знайомитися. Одного разу підійшов молодий військовий, з яким ми проговорили більше години. Каже: «Можу точно сказати, що до тебе за вечір ніхто не підійшов, бо всі бояться відмови». Він вгадав.

Раніше у дівчини були тривалі стосунки, які розпалися в тому числі через заборону танцювати.

— У клубі багато хто хоче бачити біля себе яскраву дівчину, а коли зав’язуються стосунки — хоче огородити її від всіх і замкнути в квартирі, — каже вона.


Мама розуміє різницю між стриптизом та Twerk

До занять танцями та виступами Марина в Instagram називала себе щось на зразок Marisha5920. Змінити ім’я на інше їй запропонувала подруга.

— Вона каже: «Мала, це ж не серйозно, ну яка Marisha? Потрібно щось міняти». Ми посиділи, подумали. Mammi — це популярний за кордоном сленг, яким називають гарячих дівчат. Вони сексуальні, але не худорляві. Так з’явилась Mammi maru.

Рідні до марининих виступів ставляться з розумінням і навіть переглядають її соціальні мережі.

— Мама - мій активний підписник, дивиться всі мої відео. Дякуючи Богу, вона мене приймає. Про клуби — спершу говорила їй, що мене запросили, зараз вже достатньо сказати, що в мене є робота. Пояснюю, що це не стрептиз, що я за одну годину підтанцьовую те, що вона на роботі за цілий день. Батько знає, що я танцюю, але не знає, що саме.

Інколи на Маринині виступи приходять університетські друзі, які знімають її на відео.

- Коли танцюєш, ти не бачиш, як на тебе дивляться хлопці в залі. На відео все це видно. Деякі прямо з захопленням. У такі моменти я горжусь своїми досягненнями і більше подобаюся сама собі.
 

Скільки потрібно займатися, щоб танцювати

Крім виступів Марина працює тренером з Twerk та Exotiс у вінницькій школі Vinyl Pole Dance Studio. Розповідає, що найчастіше запитання, яке доводиться чути від початківців, це «скільки потрібно займатись, щоб так танцювати».

— Усе залежить від початкових задатків конкретної людини. Щоб побачити результат, одного заняття не достатньо. Потрібно ходити щонайменше місяць, щоб зрозуміти, чи це твоє. Упевнену в собі танцівницю можна отримати десь через місяці два. Але все це індивідуально.

Чим займатиметься після закінчення вузу, Марина поки не вирішила, але зізнається, що знання з педагогіки допомагають їй на тренуваннях.

— Я дуже терплячий педагог. Не знаю поки, чи піду працювати в школу. Моє навчання закінчується влітку. Варіантів є багато, буду намагатися розглянути всі. Але вже зараз я точно знаю, що танці не залишу.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Liana Ne

    Провинциальный формат
  • Андрей Збаржевский

    "Дуже потрібна" стаття для недільного вечора.
  • Ruslan Latun

    Вам ще не надоїло оду і туже статтю публікувати.
  • Valerii Rudkov

    Аби батьки були щасливі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up