Не стала першою, але стала кращою. Іра Бакуліна з Жмеринки закінчила «Школу леді»

Не стала першою, але стала кращою. Іра Бакуліна з Жмеринки закінчила «Школу леді»
  • Ірина Бакуліна зі Жмеринки дійшла до фіналу шоу «Від пацанки до панянки». До перемоги їй залишився один крок, але не склалося.
  • Дівчина, якій 18 років, прийшла на проект, щоб позбутися залежності та знайти свій шлях. Здається їй це вдалося.

На Новому каналі закінчився п'ятий сезон реаліті-шоу «Від пацанки до панянки». Перший випуск презентували 1 березня. У ньому було знайомство з учасницями. Одна із них наша землячка — 18-річна Ірина Бакуліна зі Жмеринки. На шоу дівчина мала псевдонім: Бакуля.

Кожна учасниця називала свої три залежності. В Іри це алкоголь, наркотики та сім’я. Про це ми писали у матеріалі:

Час пролетів швидко і уже відомо ім'я переможниці шоу. У неділю, 3 травня, відбувся фінал, який показали на Новому каналі.

Відео дня

Ірина під час випуску розповідала, як вона змінилася. Каже, що стала доглядати за собою, менше вживати лайливих слів та вірить, що варта перемоги.

В останньому випуску випробування були, але більше дівчата відпочивали. Їх поселили у дорогий готель, повели у салон краси та подарували розкішні сукні.

Учасниці шоу станцювали вальс та виступили з промовами. Промови були усі емоційні, але Іринина вкрай важлива.

Дівчина до проекту не вміла читати та не могла виступати на публіку. У фіналі вона не побоялася вийти на сцену та зуміла прочитати свій тест промови. Вчителі «Школи леді» підтримували дівчину.

Директорка школи Тетяна Мокріді, яка до речі з Вінниці, сказала, що пишається Іриною.

Отримати перемогу Бакуліній не вдалося. Переможницею, яка виграла сто тисяч, стала Валерія Ткаченко. 

Ірина не опустила руки та пообіцяла вдосконалюватися і надалі. Обіцяла не повернутися до колишнього життя.

— Відгримів наш бал !! Я щаслива!Всіх обіймаю! І люблю, — сказала після фіналу Бакуліна.

Ірина з братом

У минулому сезоні реаліті-шоу «Від пацанки до панянки», нагадаємо, перемогла вінничанка Женя Мазур. Дівчина прийшла на шоу з наркозалежність. Позбутися тяги до наркотиків було головною метою дівчини. Їй не лише це вдалося. Женя з пацанки стала стриманою леді, яка отримала перемогу та головний приз у 100 тисяч гривень.

 

Читайте також:

У переможниці «Пацанок» забрали головний приз — золоту брошку (ВІДЕО 18+)

Стало відомо хто очолив «Аеропорт Вінниця». Хто він новий директор?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up