Пацанка з Жмеринки пішла на реаліті-шоу, щоб забути про наркотики та алкоголь

Пацанка з Жмеринки пішла на реаліті-шоу, щоб забути про наркотики та алкоголь
  • Ірина Бакуліна зі Жмеринки стала учасницею шоу «Від пацанки до панянки».
  • Дівчині 18 років і вона має чимало згубних звичок. 
  • На шоу Іра планує змінитися, позбутися залежності та знайти свій шлях. 

На Новому каналі розпочався п'ятий сезон реаліті-шоу «Від пацанки до панянки». Перший випуск презентували 1 березня. У ньому було знайомство з учасницями. Одна із них наша землячка — 18-річна Ірина Бакуліна зі Жмеринки.

На шоу дівчина уже має псевдонім: Бакуля. Кожна учасниця називала свої три залежності. В Іри це алкоголь, наркотики та сім’я.

Відео дня

На сайті Нового каналу опублікували також коротку біографію Бакулі:

«Ірина — дівчина, чиє життя — залежності. Щодня вона вживає наркотики та напивається мало не до втрати свідомості. Потім починаються бійки та скандали. Так проходить майже кожен її день. Вона може по кілька діб поспіль не з’являтися вдома — майже нікого це не цікавить. Мама та вітчим постійно пиячать, а потім до крові з’ясовують стосунки. Ці сварки та бійки Іра бачила змалечку, через що її психічне здоров’я похитнулося. Мама була байдужою до доньки ще з дитинства. Коли дівчині було шість років, вона поїхала на заробітки до Києва. Іру виховували бабуся та дідусь — саме вони найдорожчі для неї люди. Мама уникає Ірину та не приділяє їй уваги — коли дівчина телефонує, може навіть не відповісти. Тож бути вдома дівчині хочеться якнайменше, і вона тікає від реальності у свої залежності. Іра розуміє, що таке життя — шлях у нікуди. Вона мріє кардинально змінити все, забути про алкоголь і наркотики та стати гордістю для дідуся й бабусі....».

У минулому сезоні реаліті-шоу «Від пацанки до панянки», нагадаємо, перемогла вінничанка Женя Мазур. Дівчина прийшла на шоу з наркозалежність. Позбутися тяги до наркотиків було головною метою дівчини. Їй не лише це вдалося. Женя з пацанки стала стриманою леді, яка отримала перемогу та головний приз у 100 тисяч гривень.

Чи вдасться Ірині Бакуліній повторити успіх Жені Мазур покаже час, адже вийшов лише перший епізод шоу. До речі, на ютуб програма ще не доступна. Подивитися першу серію можна або на сайті Нового каналу, або у повторі інтернет-кінотеатрів СвітТВ чи Мегого.

Опитування

Ви дивитеся шоу «Від пацанки до панянки»?

 

Читайте також:

Панянки і селянки: TOП-7 найзавидніших наречених Вінниці

«Підписувала контракт під наркотиками», — переможниця «Від пацанки до панянки» Євгенія Мазур

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Читач45

    Ируня ,удачи тебе!!!!Ты,я уверенна хороший в душе человек, и действительно нужно поменять компанию которая тебя тянет на дно.И тогда все будет хорошо, главное иди к цели,будь сильной,и знай что много людей переживают и верят в тебя!!!!!!!!!
  • Іра Філяс

    Йди до кінця як би важко тобі не було не здавайся
  • Ніна Матвієнко

    Молодець, ти дуже сильна дитина в тебе все получися, хай тобі Бог допомагає 💖💖💖
  • Танюша Кащук

    Удачі тобі 😉😉😉
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від 20хвилин 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up