«Дітям не вистачає дисципліни»: вінничани про те, як покращити дистанційне навчання

«Дітям не вистачає дисципліни»: вінничани про те, як покращити дистанційне навчання
фото — архів редакції
  • Дистанційна освіта — тема, яка вже не перший місяць хвилює, обурює та активно обговорюється вінничанами.
  • Ми вирішили запитати перехожих вінничан про те, чого не вистачає нашому дистанційному навчанню, щоб воно було більш ефективним. 

Враження від дистанційного навчання у вінничан різні. Хтось вважає, що вчителі роблять все можливе і навчання в онлайні ефективне, а дехто — радикально не підтримує дистанційну освіту і думає, що покращити її неможливо. 

Людмила:

— Дистанційне навчання у нас зараз непогане, але краще б діти ходили в школу. Вони не бачать один одного, не спілкуються. Коли вживу спілкуватися з вчителем, то це дає більше знань, ніж через монітор. Дитина відволікає увагу вдома на сторонні речі. Я думаю, що вчителям непросто, коли одночасно 30 дітей потрібно вчити в онлайні. Вважаю, що дистанційно класи потрібно скоротити до 10 дітей на одного вчителя, тоді б освіта була ще більш ефективною.

Відео дня

Оксана:

— У нас вчителька дуже гарно все викладає через Zoom. Поки нас все задовольняє в дистанційній освіті. Проте дітям все одно потрібно спілкуватися один з одним, і поведінка погіршується через навчання вдома. Оскільки діти думають, що, якщо вони навчаються вдома, то їм більше дозволено на уроках. 

Віктор:

— Дистанційна освіта послаблює навчання дітей, не знаю, що її може покращити. У наш час не всі батьки мають можливість забезпечити дітей хорошими технічними можливостями. Дистанційна освіта впала, як сніг голову. 

Людмила: 

— Я дуже погано ставлюся до дистанційної освіти. Діти в школі не хочуть вчитися, а дистанційно тим паче. Щоб наша дистанційна освіта стала кращою, потрібно більш суворо ставитися до дисципліни дітей. Я не знаю, як моя внучка закінчить школу, бо вона не хоче вчитися в онлайні. І взагалі діти з тими телефонами вже сплять, їдять, в туалет ходять, а тут ще й вчитися треба. 

Олег: 

— Дитина не може постійно сидіти біля планшета чи комп’ютера. Це ж постійно потрібно напружувати очі. Я не знаю, як це потрібно вирішувати, але дистанційна освіта — це не варіант. 


Читайте також: 

У школах запрацював новий санітарний регламент. Що зміниться у харчуванні?

Онлайн-навчання: де ще черпати знання, коли школи працюють дистанційно

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Василь Слободинський

    Дисципліни не вистачає 😂😂😂  А то типу коли діти в школі то є дисципліна ))) деяким дітям всеодно )
  • Людмила Нечай

    Читаєш- почитуєш ці смішні статейки і диву даєшся ... Таке писати може тільки той, хто перед класом ніколи не стояв! Платформи вони створюють в поті чола, уроки марні знімають ... Та для того, щоб дитина вас слухала, її потрібно організувати на це, заволодіти її увагою! Це можливо тільки дивлячись очі в очі! Щоб дитина щось робила, потрібно, щоб над нею  хтось СТОЯВ! Інакше вона  займеться своїми справами. Це виходить, батьки повинні з роботи піти?

    Торон Туй reply Людмила Нечай

    Людмила Нечай Это 20минут. Нормальные журналисты убежали отсюда лет 10 назад.

    Юлия Юлия reply Людмила Нечай

    Людмила Нечай 👍👍👍
  • Таїсія Король

    Що таке дистанційне навчання,це як ти хочеш їсти,і тобі кажуть: ось1 борщ,2пюрешка з котлетою і компот .Поїли молодці.А в шлуночку то пусто,але був процес був.Результат ,аце вже друга тема.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up