Де найбільш небезпечні місця для пішоходів у місті? Опитування вінничан

Де найбільш небезпечні місця для пішоходів у місті? Опитування вінничан
  • Статистика по ДТП останнім часом неприємно вражає — десятки аварій, люди гинуть та травмуються, і до цього всього автопригоди стаються на одних і тих самих місцях.
  • Ми запитали вінничан, які місця для пішоходів вони вважають найбільш небезпечними. 

Опитування ми проводили на нашій сторінці в Facebook. Вінничани активно обговорювали це питання, чимало відповідей збігалися. Зокрема найчастіше пишуть, що небезпечні місця для пішоходів є на Соборній, біля Цегельного заводу на Старому місті, Перехрестя Келецької та Лялі Ратушної, біля Привокзального ринку.

Дехто з вінничан вважає, що у місті мало не всі місця на дорогах небезпечні через неуважність водіїв, дехто ж навпаки говорить, що пішоходам потрібно вивчити елементарні правила дорожнього руху. 

Євгенія Преор: 

Відео дня

— Небезпечно майже всюди. Не зважаючи на світлофори, автомобілі їдуть навіть не гальмуючи. Найбільш небезпечні місця серед тих, де я проходжу майже щодня — це перехрестя коло колишнього Пивзаводу і Набережного кварталу. Там водії їдуть на зелене і не дивляться ні нащо. Також перехрестя вул. Нечая і Московської, водії просто не дають перейти, не зважаючи на зелене світло. Також варто зазначити перехід нижче школи № 22 перед зупинкою Дубовецька. Попри те, що там школа і діти часто переходять дорогу, водії навіть не зменшують швидкість на зеленому.

Ольга Вильчинськая:   

— Перехрестя до Привокзального базару навпроти залізничного вокзалу! Щодня перебігають тисячі людей і проїжджають мільйони машин на солідарність: хто кого пропустить. Немає там світлофора в жоден напрямок руху!

 

Ievgen Vasylevskyi: 

— На перехресті Хмельницьке Шосе - Максимовича. Там люди перебігають через дорогу в 30 метрах від переходу, не бажаючи дійти до переходу. Також майже усе Хмельницьке Шосе з лівої сторони від перехрестя з вулицею Трамвайна до «Книжки». Уся ця сторона являє собою стоянку. Там по тротуару постійно їздять машини. 

Найнебезпечніше біля 26-ї школи, там ситуація наближається до катастрофічної, каліцтво або, навіть загибель дитини там — це справа часу. Також парковка на тротуарі біля «АТБ», «Варшава», «Колбасков» — скрізь поробили стоянки на тротуарах. 

Natasha Mazur:

— Барське шосе. Дуже потрібен пішохідний перехід зі світлофором навпроти трамвайної зупинки «вул. Стельмаха», бо пішоходів-бігунів багато у будь-який час доби. Для них подолати чотири смуги з інтенсивним рухом ще той квест. Водії ж мають весь час пильнувати, щоб ніхто не вискочив під колеса. Поле за «Метро» і «Епіцентром» забудували, а пішохідного з‘єднання немає.

 

Janeez Filiniya: 

— Вся Соборна, а особливо, Соборна - Артинова, Соборна - Театральна. Для водіїв відсутність світлофору тут є «правом» не зупинятися і не пропускати пішоходів. 

 

Pasha Yaponchyk: 

— Містобудування Вінниці проектовано в 70-80 роках, інфраструктура відсутня. Там, де аварійно небезпечна ділянка (концентрації ДТП) в великому скупченні автомобілів та людей, потрібні підземні пішохідні переходи. Місто росте і дуже велика ймовірність ДТП. Всім без винятку бажаю здоров'я.  

 

А де, на вашу думку, найбільш небезпечні місця для пішоходів у Вінниці? Чому? Пишіть у коментарях.
 

Читайте також:

«Золоті знання», або Скільки доведеться платити за навчання вінницьким студентам

«Моря немає, то хоч в річці покупаємось». Як вінничани відпочивають на міських пляжах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Max NonStop

  • Max NonStop

    Нажаль безпечних місць та перехрестів у Вінниці немає. Небезбека чатує на кожному кроці, тільки адекватна поведінка всіх учасників дорожнього руху, це запорука безпеки на наших дорогах. Іншого не дано. 🐲👽.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up