«Я й дату свого весілля обрала не просто так», — говорить астропсихолог Антоніна Пачевська

«Я й дату свого весілля обрала не просто так», — говорить астропсихолог Антоніна Пачевська
  • Популярність астрології надзвичайно велика: журнали друкують астропрогнози, для розрахунків гороскопів астрологи використовують спеціальні програми, багато бізнесменів і політичних діячів мають особистих астрологів.
  • Ми познайомилися з вінницьким астропсихологом Антоніною Пачевською і дізналися, чим насправді вона займається?

Висловлення про астрологію різноманітні і категоричні. Її називають наукою, мистецтвом, магією, гаданням, нарешті, шарлатанством. Що цікаво, більшість тих, хто користується газетними астрологічними прогнозами, і тих, хто категорично заперечує їх вірогідність, має про астрологію досить дивне, а іноді просто помилкове уявлення.

Астропсихологи, хто вони? Психологія — це наука про душу. Астрологія — наука, яка вивчає вплив небесних тіл на все живе на Землі. Тобто земляни не живуть окремо від небесних світил і планет, хтось на когось все ж має вплив.

До прикладу, місяць, який знаходиться досить далеко від Землі, впливає на моря і океани, створюючи припливи і відливи. Можна допустити, що і на людину теж має вплив, бо ми на 80% складаємося з тієї ж рідини.

Відео дня

Вінничанка Антоніна Пачевська — астропсихолог. Вона складає особисті гороскопи, бачить, як зірки впливають на життя, допомагає знайти призначення і знає, як побудувати стосунки, враховуючи думку планет. Тобто про вибрики ретроградного Меркурію теж в курсі. Але все по порядку.

Спочатку наша героїня працювала юристом, потім помічником судді, далі — була телеведучою на місцевих каналах, тепер — радіоведуча. Одного разу, коли відчула, що час змінювати рід діяльності, Антоніна звернулася за консультацією до професійного астролога. Відтоді ця наука захопила і саму дівчину.

— Астрологією я цікавлюся вже 11 років, — ділиться вінничанка. — Щороку, перед днем свого народження, я зверталася до фахівця, який складав прогноз на мій новий рік життя. Коли я сама почала цікавитися наукою, до мене почали звертатися мої друзі і знайомі, щоб я їм підказала коли здійснювати цінну покупку, коли переїздити. В астології жодних вигадок немає, все вираховується за датою, часом і місцем народження. Відповідно складається натальна карта, на якій зірки показують, що в людини відбувається в любовних стосунках, що зі здоров'ям та кар'єрою, на якому аспекті акцентувати увагу і чим слід займатися в житті, а на що навіть не варто витрачати зусилля.

Запитуємо, чому ж саме тепер астропсихологія та інші науки про вплив небесних тіл на життя людини зараз набула такої популярності?

— В часи Радянського Союзу астрологія, як і релігія, були під забороною, — ділиться Антоніна Пачевська. — Хоча світові вожді не гребували піти до звіздарів чи ворожок, аби ті поглянули на їх майбутнє. З давніх давен людство цікавилося магією та зірками і їх вплив на землян. Прикладом тому був сталін і Гітлер. Рональд Рейган теж не просто так інавгурацію призначив на сьому годину ранку. Тому нічого нового ми сьогодні не винайшли. Людей цікавить майбутнє, і ми намагаємося спрогнозувати ті чи інші події в їх житті. Астрологія для всіх однакова. Всі вивчають положення планети в знакові, описують емоційну складову характеру. Також варто не забувати, що наступила ера Водолія, і нас почало цікавити більш духовне, ніж матеріальне.  

За словами астропсихолога, до 33 років людина проживає кармічне життя, яке їй дісталося від пращурів. Після 33-х — йде своїм власним шляхом. 

— Незабаром і мені виповниться скільки років, тому розумію, чому саме зараз я займаюся справою, що обрало моє серце, а не батьки, — ділиться Тоня. — Якщо говорити про мій гороскоп, то в мене самореалізація йде через кар’єру. Якщо ви запитаєте, чи я все роблю згідно місячного календаря, то так і є. Я й дату свого весілля обрала не просто так, навіть в перукарню чи на масаж ходжу в певні дні. 

Не могли не запитати про ретроградність Меркурія, який всіх зводить з розуму.

— Ретроградність — це такий термін, який використовують в астрології, щоб пояснити рух планет у зворотному напрямку, якими вони нам здаються з Землі. Ретроградними можуть бути всі планети, крім світил — Сонця та Місяця. У цей період позитивні якості впливу, які приписують тій чи тій планеті нібито уповільнюються, спотворюються або просто все йде шкереберть. Меркурій — це планета, яка відповідає за розум, цікавість, інтелект, інформацію. А під час ретроградного руху у людей з'являються певні проблеми у тих сферах життя, якими опікується Меркурій. Техніка ламається, листи не приходять, комунікація ускладнюється, мислення уповільнюється. Тому ніяких важливих рішень в цей період не варто приймати. 

Ми запитали в астропсихолога, що для неї ця наука — бізнес чи покликання? 

— Я працюю з  душею, допомагаю за покликанням, з яким прийшла в це життя, тому застосовувати маркетингові прийоми, піар та рекламу мені не хочеться. Та чи інша людина до мене повинна прийти в той час, коли вона повинна прийти, коли шукаючи відповідей, нарешті готова їх почути. Розцінки теж вам не назву, бо все індивідуально.

Опитування

А ви вірите у прогнози та гороскопи?


 

Читайте також:

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»

Конкурс «Міс Вінниця» з 1998 року і до сьогодні. Згадуємо, якими були міські красуні в різні роки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Торон Туй

    Лохов доит, вот чем.
  • Ядвига Жемайтис

    Панство,так бувае-заснула простою ведучою, а проснулася с таким величезним даром 6 розміру.🤪😂
  • Олег Ставнійчук

    Лох не мамонт, не вимре
  • Олег Ставнійчук

    ЕТІС АТІС АНІМАТІС, ЕТІС АТІС АМАТІЗ!  ЧАРІВНИЙ КОСМОКРОЛИК!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up