Наші на «Голосі країни». Кого з суддів розвернула Ірина Бояркіна з Погребища?

Наші на «Голосі країни». Кого з суддів розвернула Ірина Бояркіна з Погребища?
  • Фіналістка Нацвідбору на «Євробачення-2018» Ірина Бояркіна, солістка проекту Vilna, взяла участь в шоу «Голос країни. Перезавантаження».
  • У програмі, що вийшла в ефір вчора, 14 лютого, до співачки з Вінниччини повернулося троє членів жюрі.

У неділю, 14 лютого, на каналі «1+1» вийшов спеціальний випуск шоу «Голос країни», в якому всі пісні присвятили любові. На сцену вийшла співачка з міста Погребище Ірина Бояркіна.

Два роки тому журналіст RIA зустрівся з солісткою Іриною Василенко та поговорив про її дитинство у (не) депресивному місті та перший гурт із «піратською» назвою:

На сцені шоу Голос співачка виступила з піснею Chris Isaak — Wicked Game. До неї повернула своє крісло Надія Дорофєєва, а потім Олег Винник і Дмитро Монатік.

Відео дня

Глядачі запам’ятали дівчину у 2018 році за участю у відборі на пісенний конкурс Євробачення, де в складі проекту Vilna вона виступила з піснею Forest Song.

Крім музики, Бояркіна займалася ще однієї творчою професією — вона працювала 2D дизайнером у відомій кіностудії.

Ірина також виступає під псевдонімом ERIA, співає в Rock MOZART Le Concert. Глядачам вона знайома ще і як Ірина Василенко — фіналістка шоу Х-фактор.

У розмові з ведучими ранкового шоу Ірина розповіла, що хотіла б потрапити в команду Монатіка або Тіни Кароль. 

 

Читайте також:

Рок-опера MOZART: враження вінничан і готовність француза Поля Манондіза підкорювати «Євробачення-2019»

В Андрія виявили рак та лікарі дають шанс. Для життя треба 210 тисяч гривень

Три простих кроки: як вінничанам змінити постачальника газу (Інструкція)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Бочков

    ВІТАЄМО НАШУ ЗЕМЛЯЧКУ  ІРИНУ БОЯРКІНУ\\ ВАСИЛЕНКО\\ з успішним дебютом в голосі.Такий талант і феноменальний голос це заявка на перемогу.ГОРДИМОСЬ І ВБОЛІВАЄМ.
  • Нинель Жовнир

    вчерашнее шоу дало заряд и надежды на неделю.Просто кайф от жюри и исполнителей, такого давно не было. Спасибо Борисюк, Мейхер, Сумской вы вернули нам настроение и хочется, чтобы это продолжалось. Спасибо большое.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up