Вінничанці провели складну операцію на мозку. Тепер їй потрібна допомога з купівлею ліків

Вінничанці провели складну операцію на мозку. Тепер їй потрібна допомога з купівлею ліків
  • Після рецидиву раку молочної залози Світлані провели складну операцію на головному мозку.
  • Пухлину вдалося видалити, але лікування досі триває. Родина не справляється фінансово.

Два роки тому у Світлани Сорокопуд почався біль у грудях. Вона пішла до лікарні, але там сказали, що в неї все гаразд. Повторні візити до спеціаліста не давали ніяких результатів. Тому через деякий час Світлана пішла до іншої лікарні. 

Після нових обстежень їй повідомили, що в неї рак молочної залози третьої стадії, і що його негайно потрібно лікувати. Світлана пройшла хіміотерапію, зробила операцію і променеву терапію. Їй покращало. Жінка вважала, що все найскладніше вже позаду. 

Восени минулого року Світлані знову почало гіршати. Вона зробила МРТ, після чого лікарі повідомили про пухлину в головному мозку. Прогноз на успішне видалення новоутворення складав лише 50%, але Світлана ризикнула. 

Відео дня

— Після операції лікар сказав, що все пройшло успішно. Він зумів не зачепити життєво важливі ділянки мозку, — розповідає Світлана Сорокопуд. — Спочатку права сторона мого тіла взагалі ні на що не реагувала. Тим не менш, лікарі давали хороші прогнози.

Впродовж кількох місяців Світлана проходила курси променевої терапії і лікувалася в стаціонарі онкології. Зараз з нею займається масажист. Він допомагає розробити руку та ногу. Нога, каже жінка, почала реагувати раніше. 

— Зараз, хоч повільно і з палицею, але я ходжу, — говорить Світлана. — З рукою важче. Трішки рухається, але пальці не працюють.

Лікування вінничанки триває. Замість хіміотерапії вона отримує таблетки, які мають допомогти їй одужати. Один із протипухлинних препаратів лапатиниб, потрібно приймати постійно. Він обходиться Світлані в 17 тисяч гривень щомісяця. Після тривалого лікування, ресурси родини вичерпані, тому жінка просить усіх небайдужих підтримати її фінансово. 

— Цього місяця мені закривають лікарняний і переводять на інвалідність. Швидше за все, мені доведеться звільнятися, адже вийти на роботу я наразі не можу. 

Якщо ви маєте можливість допомогти Світлані, будь ласка, зробіть грошовий переказ на її банківську картку.

ПриватБанку 

5168 7573 2589 9831 — Сорокопуд Світлана Михайлівна

Читайте також:

«Прийшли, аби вберегти близьких»: як вінницькі медики вакцинуються від коронавірусу

«Намагайтеся не дихати глибоко»: як ми побували у відділеннях, де лікують хворих на коронавірус

Коментарі (1494)
  • Марина Бойчук

    +++++
  • Стефанія Макарчук-Щербатюк

    +++++++++
  • Марія Мосора-Данилів

    ++±++++++++
  • Anna Petruk

    ++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up