«У Вінниці йому вже нічим не могли допомогти»: маленькому Дімі потрібна ваша підтримка

«У Вінниці йому вже нічим не могли допомогти»: маленькому Дімі потрібна ваша підтримка
  • Майже рік вінничанин Діма Шилов бореться з раком. Спочатку в нього це виходило добре, але потім хвороба почала брати над ним верх. Зараз хлопчик знаходиться у важкому стані і лікується в Києві.

Діма народився здоровим. До десяти років майже не приймав пігулок, мама говорить, що її син був міцною дитиною. А потім одним ранком Діму знудило і почалася метушня, лікарні, діагнози. Спочатку хлопцеві ставили гастрит, потім заспокоювали здуттям живота, врешті, шокували УЗД-знімком великої пухлини в животі і діагнозом — лімфома info

— Усе почалося в серпні минулого року, — розповідає мама 11-річного Діми Ольга Шилова. — Вибачте, можна я наберу вас пізніше? Дитині погано... — після цих слів Ольга поклала слухавку, так і не перетелефонувавши ані того дня, ані в кілька наступних. Зараз жінка знаходиться поряд із сином, який у важкому стані проходить лікування в столичному «Охматдиті», його стан неможливо передбачити, тому мама приділяє йому весь свій час. 

Відео дня

Більше про стан хлопця розказала мама однокласника Діми Світлана Стоколос, вона ж зараз допомагає родині у зборі коштів на лікування. Світлана говорить, що наразі у Діми майже повністю зруйнований імунітет і невтішні показники крові. 

— За майже рік лікування Діма пройшов шість курсів хімії. До лютого його стан покращувався, а потім стався рецидив і він знову потрапив до лікарні, — розповідає Світлана. — Мама майже одразу хотіла перевезти його до Києва, але вінницькі лікарі не відпускали. За кілька місяців Дімі сильно погіршало, у Вінниці йому вже нічим не могли допомогти, тому відпустили і мама терміново повезла його в «Охматдит».

З травня Діма лікується в Києві. Вже другий місяць лікарі намагаються стабілізувати його стан: хлопцеві регулярно вливають тромбоцити, роблять крапельниці і виписали препарат, вартість якого обходиться близько в дві тисячі євро на місяць. Ці ліки Дімі доведеться приймати впродовж шести місяців. 

Якщо до того часу стан хлопця буде стабільним, його очікує трансплантація кісткового мозку. Наразі ані донора, ані грошей на його пошуки, ані можливості оплатити саму процедуру родина не має. Найголовніше зараз — стабілізувати стан дитини. 

— Днями розпочалася сьома хімія, Діма важко її переносить, майже нічого не їсть, — продовжує Світлана Стоколос. — Діма завжди був активним, ще місяць тому він виходив на зв’язок з друзями, а зараз в нього апатія, він не хоче ні з ким говорити. 

Зараз родина Шилових потребує нашої з вами допомоги. На довготривале лікування були витрачені всі заощадження сім'ї, через це у них немає змоги оплачувати лікування, на яке щодня йде від п’яти до десяти тисяч гривень. Крім того, потрібно поступово починати збирати кошти на трансплантацію кісткового мозку. У Туреччині погодилися провести процедуру за сто тисяч євро. Такої суми родина, звісно, не має. 

Група зі збору коштів на лікування хлопчика — «Допомога Дімі Шилову».

Номери банківських карток, за якими ви можете допомогти:

5168 7520 1040 3411 

4149 4991 4075 3011

Отримувачка: Ольга Ганзер-Шилова (мама)

Читайте також:

«Температура під 40 не збивалася більше тижня». Історії медиків, які хворіли на коронавірус

«Було важко дихати, не вистачало кисню»: вінничани, які думають, що хворіли на COVID-19 взимку

Коментарі (756)
  • Елена Залужная

    ++++++
  • Ірина Борило

    +++
  • Наталия Танасийчук

    +++++
  • Любовь Голуб

    Господи допоможи дитинц1 побороти хворобу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up