Журнал о диабете "СахарОК" с новыми предложениями!

Диабет уже давно не считается болезнью. Его все чаще воспринимают как образ жизни. Посудите сами: те, кому интересен спорт, читают спортивные журналы; те, кому интересна мода, читают Vogue и Cosmopolitan. Потому совершенно естественно, что людям, живущим с диабетом, тоже необходимо издание, которое затрагивает их проблему.

Именно поэтому журнал "СахарОК" приобретает все большую популярность. Сегодня информацию о компенсации диабета на страничках издания получают более 36 тысяч людей!

Что нового предлагает редакция "Сахарка":

- сахарок.com это новый сайт о жизни с диабетом - питание, новости, советы специалистов и опытных диабетиков, конкурсы, рецепты.

- печатная версия журнала - по просьбам читателей печатаем ограниченные тиражи "Сахарка" (заказывать желательно заранее)

- организация лечения, оздоровления и ежегодных осмотров в Израиле (данное направление очень широкое и не ограничивается только диабетом).

Присоединяйтесь к журналу "СахарОК" и будьте здоровы!

Коментарі (0)
10 фактів про діабет, що ти маєш знати

Одразу факт. Кожна 10 людина у світі хвора на діабет. Це і діти, і дорослі, люди з надмірною вагою та зовсім худі. То що...

Есть такой журнал о жизни с сахарным диабетом "СахарОК". Его мы пишем для людей, которые УЖЕ живут с пожизненным неизлечимым...

2 года назад появился на свет "СахарОК" - журнал о жизни с сахарным диабетом. 1 марта мы выпустили 25-ый выпуск...

К сожалению, довольно часто люди, окружающие человека с сахарным диабетом, произносят фразы, которые тот бы вовсе не...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 09:26 Окупанти активно наступають на трьох напрямках. Воїни ЗСУ тримають оборону 09:00 У Вінниці презентували масштабний конкурс громадських ініціатив (Новини компаній) 08:37 Сьогодні вітаємо Макара та Анастасію. Історія, заборони та прикмети 15 травня 21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені 21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up