Риги. У банди два стилі

Може когось шокує:

1. Прокуратура відновлює кримінальне впровадження на активіста Вінницького Майдану, екс-коменданта ОДА, патріота та революціонера  – Юрія Павленка (Хорта).

2. За рішенням суду, поновлений на робочому місці скандальний  начальник МСЕК Власюк Віктор.

3. З дня на день поновиться на роботу екс-голова фракції ригів, головний лікар дитячої лікарні області Тетяна Антонець.

4. На єдиного представника Майдану, голову Вінницької обласної ради Сергія Свитка йде шалений тиск, пишуться заяви в прокуратуру, суд, та ін..

 

У 2004 році Янукович  відкрито сказав: «ми би жілі нармальна, єслі би ні еті дєбіли…». Все ж таки «вони» зажили нормально, але «дєбіли» все одно не дають їм «нормальна жіть».

Чорновий стиль банди.

Завдяки безхребетному Ющенку вся рать Януковича дісталася до корита влади. У Вінниці картина аналогічна. Безумовно, що злі на суспільно-політичну ситуацію люди не мирились із цією бандою. Пригадаємо найяскравіше: протест ветеранів Афганістану (протестантів бив «Беркут»), ратифікація Харківських угод (протестантів бив «Беркут»), голодування проти мовного закону «Ко Кі» (протестантів бив «Беркут») і сам Майдан – протестантів бив «Беркут», саме так, не замовлені американці, а «Беркут». Перекваліфікувавши вже сумно-легендарну структуру Яник показував свою силу. Обласні ляльководи на кшталт тодішнього правління областю намагались на відставати організовуючи «антимайдан». Пригадалось 22 січня, кривавий День Соборності.  На сходах Вінницької ОДА я запитав в тодішнього голови обласної ради (рига) С.Татусяка чому він не виходить з партії і відповідь: «..давайте сядемо за круглий стіл поговоремо». Доречі, тітушки та їх криша до сьогоднішнього дня не притягнуті до відповідальності незважаючи на те що під час завертання цього стада із Вінниці були записані номерні знаки автомобілів, сфотографовані автобуси та перевізники. В березні, відповідно оформлені заяви лягли на стіл обласного керівника міліції Олега Школьного, щоб було зрозуміло, це все одно що вкинути заяви у глибоку яму.

Висновок: криміналітет нікуди не зник, більше того – чекає зручного часу для реваншу. 

Елітний стиль банди

Нікому не секрет про «новоспечену» Партію Розвитку України. Отож склад нової  ПР – Татусяк, Кавунець, Гаврилов, Харковенко та інші підструктурні підрозділи. Мається на увазі, що за часів правління ригів вони створили масу організацій, зацікавивши навіть студентську молодь: СМОВ (спілка молодіжних організацій Вінниччини), студентський парламент і приписавши всіх за однією адресою – Соборна 85. Дійсно, цей невеличкий будинок більше схожий на безрозмірну рукавичку із казочки, адже тут мешкає більше десятка організацій. Як би не було, всім вінничанам ця адреса відома, як офіс громадської організації «Україна-Польща-Німеччина»,  голова той самий колишній риг – Сергій Татусяк. Вже сьогодні соціальні мережі рясніють яскравими посмішками нової банди, хоча стиль проходження до влади тут вже легітимний: активні заходи, громадська позиція, і всім потрібний піар-лозунг «Ми за Мир».

Висновок: наглість друге щастя.

Ось вони Рецепти

Все просто у  двох стилях. Щоб придушити протестні настрої політичні держиморди натравляють на патріотів тітушок, охороні фірми, бандитів спортсменів. Щоб влізти в обласну Раду – політичні держиморди створюють допоміжні плацдарми, підкуплюють журналістів, організовують нові політичні сили де новою є лише обгортка.

Щоб ригам, легше жилось всіх патріотів варто відправити в АТО, – їх гарний сон.

Ригам не буде добре житись бо хлопці повернуться з АТО, - реальність. 

Коментарі (0)
Хруні, скільки їх серед нас?

Капець, який був популярний Хорт в часи революції...Він міг зробити те що потрібно, в той час коли більшість просто сцяла...

Жителі мікрорайону «П’ятничани» відстояли свій ліс

На громадських слуханнях, що відбулись у стінах Вінницького лісгоспу, прийняли рішення за яким працівники лісового господарства...

Більше двох місяців тому Вінницю сколихнули події навколо відомого громадського діяча Вадима Кудіярова. Преса писала про...

Символ в подобі  Леніна

       Близько тижня тому, висвітлення мало не всіх подій із центральних каналів про Маріуполь починались...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up