Квантовий стрибок. Що потрібно Україні?

27 років підряд Народ України нахабно дурять. На сьогодні це всі розуміють. Той хто більш молодший та дієздатний прийняв просте для себе рішення та мігрував в пошуках кращого життя за кордон, таких надто багато і це проблема для всієї Держави в цілому. Деякі змирилися з обманом і кажуть, а що ми можемо зробити? Але є ще активні люди їх дуже мало, які намагаються боротися з системою, не мовчать і постійно кажуть в очі влади правду.

Тим, хто зараз псевдо керує Державою, байдуже, що хтось там невдоволений, вони продовжують грабувати, навіть вже щільно залізли в карман кожного українця. В цей же час Народу по зомбоящику тулять чергові видовища, щоб Народ мав про що говорити. Така собі класична технологія під назвою хліба та видовищ, що ще необхідно рабам? Ще одна технологія, яку постійно застосовують політикани “розділяй та пануй” це наприклад коаліція та опозиція.

Якщо проаналізувати цих 27 років незалежності, то протягом всього часу при владі одні і ті ж обличчя, просто вони деколи міняються, щоб повністю не набриднути Народові. І знову ж таки впихують, яка опозиція хороша, а коаліція погана і таке інше. Все зрозуміло, на сьогодні в Україні взагалі немає політиків одні популісти, піарщики, казнокради, що в принципі одне і теж. Як вийти з цієї ситуації?

В нас виросло вже інше покоління, яке зовсім по інакшому мислить. Воно трішечки пасивне, але це можна виправити. Їм потрібно надати альтернативу в яку вони повірять. Майбутнє української політики за освіченими, правдивими, енергійними, талановитими, творчими  та сучасними особистостями. Україна потребує таких політиків. Ви скажете де ж таких взяти? Відповідь дуже проста – там де є попит є товар. Необхідне бажання і все.

Залишився рік до чергових президентських виборів та півтора до парламентських. Передвиборна агітація іде повним ходом, навіть соціальну рекламу на телеканалах використовують для себе. Ми повинні оголосити бойкот усім без виключення представникам влади. Тобто тим хто за 27 років вже був при владі та тим хто зараз керує просто сказати досить, ви вже дореформавалися і докерувалися, ми вже бачимо результати та відчуваємо їх на собі. Країна, в якій в 1991 році був один з найкращих промислово-економічних потенціалів Європи перетворилася на руїну. Нам необхідні чіткі критерії майбутніх політиків, яким ми довіримо Державу. Не забуваємо, що утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком Держави, так зазначено в основному Законі – Конституції.

Всі європейські економісти та експерти зазначають, що в Україні є потенціал. Так, в нас дійсно є надто потужний потенціал: людський, науковий, економічний, надровий, транзитний та інший. Необхідно просто правильно це використовувати в інтересах Держави, а не в меркантильних інтересах влади. Народ сам повинен визначитися в якій Державі він буде жити, тобто який політичний режим необхідний для Країни? Ми повинні самі прийняти рішення чи необхідні нам Європейський Союз та НАТО, що корисного для Держави вони дадуть? Досить за нас вирішувати нашу долю.

Спасти Україну може тільки такий собі квантовий стрибок, тобто в найкоротший термін, максимум за рік, впровадити всі вкрай необхідні для Держави реформи, змінити повністю політичну систему, визначити чіткі привила гри, встановити межі дозволеного, навести порядок в органах місцевого самоврядування та перенести Україну з вмираючого стану до стану стабільно здорової європейської Країни.

Я вже відчуваю скептичні настрої людей, які читають цю статтю. Але, я хочу відповісти Вам таким чином. Ми живемо у 21 столітті, в якому технології закрокували так, що ми просто не встигаємо. Ми відстали від сусідньої Польщі вже на 30 років, а від Німеччини на вічність. В нас достатньо видатних діячів та винахідників, які мріють та вірять в світле майбутнє нашої рідної України. В стані квантового стрибка ми зобов’язані стати європейським економічно-промисловим Китаєм. Борітеся поборете вам Бог помагає за вас правда за вас слава і воля святая.

Коментарі (2)
  • Oleg Boichuk

    Програма є конкретна, чи просто "ми за все добре". Чи Ви думаєте, що держава - це простий організм?
  • Anonymous

    Політика та влада мають таке ж відношення до квантового стрибку, як бла-бла-бла до солов"їного співу. Щоб щось змінити, передусім необхідно здійснити квантовий стрибок у свідомості самої людини, яка за пусті обіцянки готова віддати свій голос кому завгодно, залишаючись при цьому безголосою. Тому і мовчить суспільство, що свідомість більшості людей настільки оброблена стереотипами споживчого матеріального мислення, настільки забита помилковими життєвими цілями і настановами, які агресивно та напористо впроваджуються (насаджуються) усіма видами засобів масової інформації при мовчазній підтримці можновладних структур, що простій «маленькій» людині стає вкрай важко усвідомити існування реальної можливості самостійно щось змінити, а не перебувати у стані примітивного животіння (фізичного виживання) в умовах, спеціально створених представниками обох гілок людської влади - релігійної (церковної) та політичної (світської), і створених виключно для тотального придушення і викорінення найменших паростків самостійності та духовної свободи. Ось і виходить, що на практиці, на відміну від теорії, рабство духа, що знаходиться в полоні недосконалості власного внутрішнього «Я» людини, ніхто не відміняв, його просто вдосконалили та добре закумуфлювали під демократичну свободу, створивши, тим самим, всього лише ілюзію свободи і рівності. А насправді - втілюючи в життя дуже добре відомий для можновладців принцип «розділяй і володарюй». Як бачимо, омріяна Європа тут навіть і ні до чого, тому що тільки тоді людина буде в змозі змінить зовнішній світ, коли змінить себе, свою свідомість. От і міркуйте, панове...
Український феномен

24 лютого 2022 року в шостій годині ранку мені зателефонував брат і повідомив про початок повномасштабного вторгнення на...

Як ми будемо жити?

Як ми будемо жити? Дев’ятий рік триває війна. У багатьох людей в одну мить змінилося все життя. Хтось втратив найріднішу...

Мій шлях у незалежність

Вересень 1992 року. Хлопчина чотирнадцятирічного віку прийшов у російську школу Вінниці здобувати знання. На плечі майоріла...

Як ніколи назріла тема – судова реформа. 30 років незалежності, до сьогодні ще діють три кодекси радянських часів,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up