«Ми віримо, що в Нікіти є майбутнє». Родина з Бершаді збирає гроші на лікування маленького сина

«Ми віримо, що в Нікіти є майбутнє». Родина з Бершаді збирає гроші на лікування маленького сина
Дворічний Нікіта Крижний потребує дороговартісного лікування
  • Спінальна м’язова атрофія — такий діагноз поставили лікарі дворічному Нікіті Крижному. У дитини виявили мутацію гена, яка призводить до того, що атрофуються м’язи, а потім втрачаються і дихальні функції.  
  • Діагноз став несподіваним, адже до трьох місяців хлопчик нормально розвивався: вчився тримати голівку та перевертатися. А потім раптово ослаб.
  • Шанс перемогти хворобу в дитини є — американські вчені розробили препарат і лише одна ін’єкція може допомогти вилікуватися хлопчику.

Олена Кольцова просить всіх небайдужих допомогти її сину Нікіті Крижному. Хлопчику поставили діагноз СМА — спінальна м’язова атрофія. Зараз для його лікування необхідно зібрати кошти на препарат Zolgensmа, вартістю в 2 300 000 доларів.

Рідкісне захворювання спершу призводить до атрофії м’язів, а згодом втрачаються і дихальні функції. Діти зі СМА не можуть стояти, ходити і сидіти без опори, а їх бронхи та легені забиваються мокротою, яку не те, що дитина, а й доросла людина не в силах нормально відкашляти.

Відео дня

«Коли в Нікіти підтвердився діагноз, наше життя перетворилося на перегони. Нам виставили рахунок за життя сина — понад два мільйони доларів. Ми звертаємося всюди, куди тільки можемо. Ми чуємо різні відмови. Занадто дорого. Занадто пізно. СМА не лікується, це назавжди. Пожиттєва реабілітація, «хрест батьків». Дорогі люди, Нікіта — не хрест. До 2016 року лікування СМА не існувало. «Смайлики» першого і навіть другого типу просто не виживали.  Але зараз все інакше! Поки що  в Нікіти є всі шанси на життя, він приймає сироп від компанії РОш, який одночасно надають у рамках благодійної програми. А ще ми щодня займаємося, щоб підтримати його організм. Ми віримо, що у Нікіти є майбутнє! Він сильний, розумний хлопчик, у нього можу бути дивовижне життя», — йдеться у дописі на сторінці збору коштів у Фейсбук.

Реквізити для допомоги хлопчику:

ПРИВАТБАНК:

  • 5363 5420 1248 4144 Крижний Антон Ігорович (тато)
  • 5168 7456 0684 2224 Крижний А.І.
  • 5168 7456 0514 4754 Кольцова Олена Дем’янівна (мама)

ОЩАДБАНК:

  • 5167 8031 1488 2462 Крижний А.І.

MONOBANK:

  • 4441 1144 2370 7692 Крижний А.І.
     

Читайте також:

«Вові потрібна трансплантація»: історія родини Криворучко, яка бореться з лімфомою

Комп’ютерна томографія та УЗД легень. Зібрали адреси і ціни у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (549)
  • Данислав Донец

    Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!

    Зізнайтеся Богу - Господь-Спаситель! Тільки Ти допоможеш! Що мені робити, що б врятувати душу?!

    Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
    Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

    Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

    Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

    Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!

    Ні хто нам не скаже Правду на землі й навіть я про нашего Спасителя!
    Бо Тільки у Бога Спасительна Мудрість!
    Тому пропоную Спитати й Вислухати у Самого Милостивого!!!

    Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

    І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
    Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
    Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
  • Ольга Ющенко

    ++++++++++++++++++++++++++++++
  • Наталя Сойма

    +++++++++++
  • Тата Таточка

    +++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up