«Купатись заборонено»: у Південному Бузі знайшли кишкову паличку

«Купатись заборонено»: у Південному Бузі знайшли кишкову паличку
  • Вінничанам не радять купатися в Південному Бузі. На пляжах встановили відповідні таблички. Все через кишкову паличку. Її вміст у водоймі в рази перевищує норму.

Фахівці Держпродспоживслужби провели відбори проб води річки Південний Буг на пляжах Вінниці та в місцях купання людей.

— З метою недопущення виникнення інфекційних захворювань та погіршення стану здоров’я  населення, купатись у Південному Бузі не дозволяється, — кажуть в управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області

На пляжах встановили таблички з написом "Купатись заборонено".

Відео дня

Чим загрожує здоров’ю купання в річці та чи очікувати городянам на офіційне відкриття пляжів дивіться далі в сюжеті телеканалу «Вінниччина»:

Лабораторія оприлюднила результати лабораторних досліджень, які можна прочитати у публікації «Де не можна купатись на пляжах Вінниці»

 

Читайте також:              

Ще дві смерті від коронавірусу у Вінниці. Померли 62-річна жінка та 71-річний чоловік

Трагедія у «Набережному кварталі»: з 11 поверху випав 27-річний вінничанин

Під Вінницею австрієць та його дружина влаштували дитячу порностудію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Андрей Пет-Рович

    Добре шо хоть не коронавірус знайшли ..!
  • Tatiana Timofeeva

    А в країнах же вода з Бугу?А вони ще ціни піднімають.
  • Торон Туй

    На Эри ездили купаться в прошлые выходные.Водичка прозрачная как слеза...

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Как слєза, гаваріш))))Lake Erie turns toxic every summer. Officials aren’t cracking down on the source.

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    Если бы сделали анализ воды из Буга в той лаборатории, то не то что купаться, подходить к берегу запретили бы километра на два. Эри, поросячий ты ососок, это море. Там где я купаюсь провинциальный парк на десятки километров.

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Я вірю канадським журналістам, а не убогому жопомию, Ері - зелена токсична  водойма.
    А ти, коли миєшся там, в озері, не боїшся, що поліція заловить? Чи ти екологічно, без мила миєшся?))))

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Заодно і помився, вода, далебі, недешева по щотчіку в Торонто, а відмотати не можна. Заодно і прикупив консервованих бобів на розпродажу, весело живеш!

    Торон Туй reply Petro Vasyliv

    У меня на втором этаже ванная с душем, джакузи отдельно и душевая кабина отдельно. Еще один душ внизу в бейсменте. Hot water tank само собой свой, так что горячая вода это всегда. Кроме того всегда есть кипяток - для этого на кухне установлен water dispenser, ждать когда чайник закипит не нужно.

    Сам-то как. Хватает одного чайника помыться вонючей водой из крана?

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    'hot water tank'))) жопомий на соціалі хвалиться, що в нього є бойлер і термос з підігрівом))))
    Блохастий, в мене два water dispenser-а, ти ніщєброд)))
  • Tomy

    она там всегда была, и не только она а еще тонна дерьма из частных домов и куча дохлых собак и кошек, купайтесь на здоровье!))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up