Деззасіб «Полідез» - знищує віруси, безпечний та має пролонговану дію (Новини компаній)

Деззасіб «Полідез»  - знищує віруси, безпечний та має пролонговану дію (Новини компаній)

Людина щодня стикається з  небезпечними вірусами, до яких зараз додався ще  і коронавірус. Тому кожен з нас постійно шукає способи, як захистити себе, свій дім та робоче місце від дії цих шкідливих збудників.

Розповідаємо про багатоцільовий комплексний засіб «Полідез», який ефективно впорається не лише з цими завданнями, але й допоможе вирішити чимало інших нагальних питань з дезінфекції.

Ми звикли тримати свої руки в чистоті, особливо зараз. Але дуже важливо дезінфікувати і поверхні, з якими ми контактуємо. Згадайте лише, як щораз, повертаючись з вулиці, ми торкаємося дверних ручок, вимикачів, ручок шаф, а також смартфонів, ключів та багатьох інших предметів, на яких можуть залишитися шкідливі мікроорганізми.

Для закладів громадського харчування та інших місць великого скупчення людей, така проблема є ще більш актуальною: у транспорті це поручні та сидіння, у вбиральнях крани, у ресторанах меблі, а також холодильники, кондиціонери, тренажери тощо.

Аби не витрачати сили та час на щогодинне протирання цих поверхонь, краще користуватися засобами для дезінфекції з пролонгованою дією, тобто такими, які здатні забезпечити захист впродовж тривалого часу. А ще ліпше, якщо ці засоби будуть не токсичними та екологічно безпечними для нас і наших близьких.

Цими та іншими характеристиками володіє багатоцільовий комплексний дезінфектант «Полідез». Він є вітчизняною розробкою з найвищим рівнем антимікробної активності. Це дозволяє йому на 100% захищати поверхні від грибків (кандидозів, дерматофітів, цвілевих грибків, тощо), бактерій (стрептококу, сальмонели, туберкульозу, холери тощо) та вірусів (гепатиту, СНІДу, поліомієліту, різних видів грипу, респіраторних інфекцій,  тощо).

Про «Полідез» схвально відгукується доктор медичних наук і колишній головний санітарний лікар України Віктор Марієвський. На його думку, цей препарат настільки безпечний, що нічого не станеться навіть у тому випадку, якщо людина, зокрема маленька дитина, його випадково проковтне.

— Сьогодні в Україні зареєстровано близько 400 дезінфектантів, але унікальність саме цього засобу в тому, що він ідеальний для боротьби з грибками, бактеріями та вірусами, — говорить Віктор Марієвський. — «Полідез» є абсолютно безпечним для організму препаратом. Проведені дослідження показали, що він навіть має деякі властивості, які сприяють одужанню людини від цілого переліку інфекцій. Наприклад, він здатний знищувати патогенну мікрофлору при гінекологічних захворюваннях.

Головною перевагою «Полідезу» є його пролонгована дія. Робочий розчин цього препарату може безперервно виконувати свої функції зі знищення збудників  хвороб впродовж кількох тижнів. Через це він набув широкої популярності та все більше медзакладів надають перевагу саме цьому дезінфектанту.

— Рік тому нам запропонували спробувати цей засіб. Нам одразу сподобалося, адже «Полідез» не має в своєму складі хлору чи альдегідів, натомість має великий спектр антимікробної дії. Ми переконалися в його ефективності та почали систематично його закуповувати, — розповідає головний лікар Вінницького обласного клінічного шкірно-венерологічного диспансеру Максим Третьяков. — «Полідез» ми використовуємо для дезінфекції виробів медичного призначення і поверхонь в лабораторіях. Завдяки пролонгованій дії ми впевнені в чистоті оброблених поверхонь.

Крім дезінфікуючих, розчин «Полідезу» має миючі та дезодоруючі властивості. А після обробки металевих, скляних, пластикових, дерев’яних та інших поверхонь, на них не з’являється пошкоджень чи корозії. Саме цим реагентом обробляли найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак «Мрія», що також вказує на цілковиту безпеку цього деззасобу для поверхонь. 

Користуються «Полідез» і в Конституційному суді України. Там ним обробляють повітропровід, — одне з найпроблемніших місць у будівлях. Саме з нього всередину приміщень потрапляє найбільша кількість патогенних бактерій. Але завдяки тому, що «Полідез» не леткий і має пролонговану дію, тому він протягом тривалого часу ефективно бореться з усіма шкідливими мікроорганізмами, які потрапляють у вентиляційні системи суду.

У дитячому центрі «Смарт Віль» перевагу під час проведення дезінфекцій також надають «Полідезу». Він є в переліку засобів, які рекомендовані для використання у дитячих закладах. Засіб цілковито безпечний навіть для дітей. А ще й дуже економний. Адже для отримання ефективного результату його потрібно не багато.

— Подобається, що «Полідез» можна не змивати з поверхонь. Ми ним і меблі, і килимові покриття обробляємо. На них не залишається ані розводів, ані будь-яких інших слідів. - Говорить директорка та засновниця Надія Мельничук.

Понад шість років «Полідезом» користуються і в мережі супермаркетів «BILLA Україна». Начальниця відділу якості Ольга Маковецька говорить, що ефективність цього дезінфектанту підтверджує регулярний лабораторний контроль, який вони щомісяця проводять у кількох незалежних лабораторіях.

— За всі ці роки ми провели сотні аналізів і бачимо, що «Полідез» діє, — пояснює Ольга Маковецька. — Нам приємно працювати з українськими препаратами. Особливо це відчутно в часи пандемії, коли закривають кордони та існують ризики, що імпортні засоби перестануть ввозити. «Полідез» зручний у використанні, недорогий, не має сторонніх запахів і безпечний для людей.

Придбати цей засіб можна на сайтах:

rozetka.com.ua, vinnica.prom.ua, allo.ua 

або звернувшись за телефоном: (044) 22-77-899.  

Вартість 1 літра становить 198 гривень.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up