Нивівці і вболівальники зіграли змішаними складами

Нивівці і вболівальники зіграли змішаними складами

Сьогодні, 2 вересня, футбольний клуб «Нива» провів традиційний матч із вболівальниками. Раніше аналогічний двобій проходив, коли ще наш клуб тренував Денис Колчін. 

.По традиції грали у міні-футбол поперек поля змішаними складами. Поєдинок відбувався на СК «Нива» за сильної спеки. Судив спортивний директор клубу Михайло Куниця. 

Прудконогі нивівці постійно випереджали і обігрували аматорів. Але вони були розділені рівномірно по командах, тому інтрига у грі не згасала до самого фінішу.  

За одну із команд, в помаранчевих накидках, виступав один із лідерів вболівальницької спільноти «Зелено-біла сім’я над Бугом» Віталій Шкурак, який й був головним ініціатором проведення дружньої зустрічі.

Відео дня

В першому таймі лідером іншої команди, в салатових манишках, був головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха. Він не лише чітко роздавав фірмові передачі, але й непогано рухався.

– Я не лише треную, але й водночас продовжую грати в першості міста (по понеділках) і чемпіонаті району (по неділях) серед аматорів. Також встигаю із друзями пограти по суботах, а іноді по неділях і четвергах. Взагалі без футболу не можу. Тренувати – це одно, але й самому хочеться поганяти м’яча, – каже Колінс Нгаха. – До того ж треба себе тримати в формі. Ми рухаємося у напрямку Європи. А європейські футбольні тренери, якщо ви помічали, зазвичай стрункі. Й мені хочеться виглядати нормально. Адже я вимагаю від своїх футболістів, щоб вони тримали себе в формі. Думаю, їм також приємно, якщо тренер виглядає адекватно. 

За словами Колінса Нгахи, деякі вболівальники непогано проявили себе в грі.

– Приміром, Віталій Шкурак добре розуміє гру. Активно діє «таранний форвард» Андрій Пацановський, якому лише трохи заважає вага. Взагалі, приємно, що є така можливість зіграти з вболівальниками. Це важливо для нашого колективу і взаємовідносин із глядачами. Якщо буде можливість і час, такі матчі проводитимемо частіше, – додав головний тренер.           

Команда Колінса Нгахи відкрила рахунок ударом із близької відстані. Але перший тайм завершився на користь помаранчевих – 4:1. В їхньому складі, серед інших, виділявся Денис Долінський, який забив гол та організував кілька гарних атак.

– Хороший матч, емоційний. Він допоміг нам в психологічному плані. Адже, як відомо, турнірна ситуація для «Ниви» є непростою. Ми поки що не можемо показати хороший результат. Але за підтримки наших вболівальників (серед них є такі, що постійно їздять і підтримують нас в гостях!), безумовно, подолаємо всі труднощі. Ми максимально налаштовані набирати очки. Причому незалежно від того, гратимемо в гостях чи вдома! – прокоментував Денис Долінський.  

В другій 25-хвилинці склад вболівальників залишився незмінним, а їхні склади розбавила інша половина професійної команди. Загалом гра була приблизно рівною і завершилася із рахунком 6:5 на користь помаранчевих. Хоча гольових моментів було в кілька разів більше. Але надійно діяли обидва воротарі – представники вболівальницької спільноти. 

І майстри, і фани, отримали безліч позитивних емоцій. Гра проходила в дружній обстановці, без жодних грубощів. Адже вболівальники розуміли, що головне – «зберегти ноги» своїх улюбленців. А також – підняти їхній моральний дух перед наступними важливими офіційними поєдинками.     

Найстаршим учасником на полі був 57-річний Сергій Скоцький. Він багаторічний фанат «Ниви», відвідує всі поєдинки улюбленої команди.

– За «Ниву» вболіваю півсторіччя! Раніше сам виступав за СКА (Львів), «Локомотив» (Вінниця) під керівництвом Михайла Петрова, – розповідає Сергій Скоцький. – Бажаю, щоб якомога більше моїх однолітків бігали та вели здоровий спосіб життя. Грати разом із нивівцями сьогодні було чудово. Навіть краще, ніж 10 років тому! Коли відкривається «друге дихання», рухаєшся із задоволенням. Хоча за нинішньої спеки всім було непросто – і профі, і аматорам.     

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up