«Нива-В» виграла подільське дербі

«Нива-В» виграла подільське дербі

24 вересня «Нива-В» у рамках 13-го туру чемпіонату України з футболу приймала на СК «Нива» хмельницьке «Поділля». Нагадаємо, у першому колі подільське дербі також відбувалося у Вінниці і завершилося з неприємним для господарів рахунком 0:0.

Зараз нивівці проводили перший поєдинок під керівництвом нового головного тренера Дениса Колчина. Тому кожен гравець прагнув проявити себе якнайкраще. 

На початку першого тайму команди намагалися обмінюватися атаками, але гостроти біля самих воріт було небагато. У складі «Поділля» активністю відрізнявся Андрій Джурко. Він мав кілька непоганих шансів біля наших воріт. Зокрема, на 20-й хвилині вихід Джурка віч-на-віч ледь зупинив наш воротар Максим Бабійчук.

Все ж вінничани більше володіли м’ячем, і на 29-й хвилині спромоглися відкрити рахунок. Фланговий простріл Олексія Разуваєва головою замкнув вже у порожні ворота (з близької відстані) Ігор Маляренко. 1:0!

Забитий м’яч додав господарям полю куражу, і вони ще більш завзятіше почали штурмувати ворота Сергія Дворника. На 40-й хвилині на побачення з голкіпером гостей вискакував Маляренко, але той виявився швидшим і встиг забрати м’яча. Але вже через дві хвилини непогану атаку провели подоляни, і наші захисники ледь встигли вибити круглого із воріт, куди не встиг повернутися Бабійчук. Наприкінці тайму розпочалася злива, через що частина глядачів почала швидко залишати арену.

Відео дня

У перерві у вінничан відбулася заміна. Півзахисника Тараса Овчара замінив таранний форвард Ярослав Браславський, який склав пару активному Ігорю Маляренку. І, дійсно, господарі підсилили тиск, що призвело до низки гольових ситуацій. На 52-й хвилині небезпечно пробивав із-за меж карного майданчику Олексій Разуваєв – поруч зі стійкою. На 58-й хвилині Ярослав Браславський у штовханині біля воріт намагався проштовхнути шкіряну кулю у рамку, але постріл заблокували оборонці. Огризнулися й гості: Валерій Степаненко здалеку пробивав під поперечку, і Бабійчук не без проблем перевів на кутовий.

На 71-й хвилині непогану взаємодію продемонстрували Мяляренко і Браславський. Але момент, на жаль, завершився неточним уларом Ярослава метрів з 13-и.

Як часто буває останнім часом у подільських дербі, не обійшлося і без видалення одного з гравців гостей. Владислава Ватав на 86-й хвилині грубо збив Ігоря Маляренка, за що отримав другий гірчичник (перший – у першому таймі).  

У чисельній більшості нивівці грали «по результату», намагаюсь зберегти бажаний рахунок. Темп було збито й численними замінами. Суддя додав до основного часу майже рекордні 9 хвилин, але й цей час нічого особливого біля наших воріт «Поділлю» створити не вдалося.

Отже, 1:0. «Нива-В» перервала свою безвиграшну серію. І здобула, нарешті, першу домашню перемогу у поточному сезоні. Щоправда, на турнірному становищі це кардинально не сказалося. Як і раніше, наша команда посідає п’яту сходинку турнірної таблиці. 

Почесний президент СФК «Нива-В» Василь Вовк на своїй сторінці у «Фейсбуці» прокоментував результат подільського дербі.   

– Сьогодні нивівці перемогли наших друзів хмельничан - 1:0. Важка гра. Відомий психологічний тягар нічійності дома подолано. Але зверніть увагу на інше.
Що таке моральний професіоналізм у футболі, тактовність щодо суперника й повага до попередника...
Респект Денису Колчину!

 

Технічні дані

Нива-В – Поділля – 1:0 (1:0).

ЧУ. 13 тур. Вінниця, СК «Нива».

Арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)
Асистенти: Євгеній Гашков (Чернівці), Віктор Галинець (Рівне).
Резервний арбітр: Павло Кисельов (Вінницька область).
Інспектор: Віктор Кравченко (Львів)

Гол: Ігор Маляренко (28).  

«Нива-В»: Бабійчук (в), Хохлов (Темирівський, 90), Дугієнко, Маляренко (Борячук, 90), Разуваєв (Темирівський), Осадчий (Попов, 89), Овчар (Браславський, 46), Гудак, Нгаха (к) (Яськов, 90+3), Андрєєв. Дмитренко.   

Запасні гравці: Карвацький, Кліщук (в).

Головний тренер – Денис Колчин.

«Поділля»: Дворник (в), Рижук, Джурко (Морговський, 82), Гресь, Степаненко, Бельчич (Маховка, 90+4), Ліповуз (Муляр, 78), Котюн (Колесников, 90+5), Ватав, Макаренко, Бабак.   

Запасні гравці: Шевченко (в), Дударенко, Худік.

Головний тренер – Руслан Соболевський.

Жовті картки: Гудак (28), Овчар (43) – Ватав (27, 86).

Червоні картки: Ватав (86).

   

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерка

    Вимучили)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up