Cніг і мороз не завадили проведенню футбольного меморіалу Олега Серьогіна

Cніг і мороз не завадили проведенню футбольного меморіалу Олега Серьогіна

14 – 17 січня у Вінниці відбулася відкрита першість області з футболу серед юнаків 2001 – 2002 р.н. Вона була присвячена пам’яті відомого футболіста «Локомотива» і тренера Олега Серьогіна. Турнір організували і провели спільними зусиллями обласні федерація футболу, відділення НОКУ, спортуправління МОН і ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова. Він відкрив футбольний сезон у Вінниці.   

Змагалися на стадіоні школи № 35, частково розчищеному від снігу. Майбутні випускники спортшкіл боролися завзято і на високих швидкістях, незважаючи на морозну погоду. В кожному матчі грали два тайми по 30 хвилин.

– Нехай діти загартовуються, їм вже по 16 років. Тренери вважають, що можна грати взимку просто неба. Ми також погоджуємося, що це цілком безпечно для здоров’я. Хоча грати на снігу досить важко, особливо голкіперу, – каже Олександр Олійник, батько воротаря ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова Антона Олійника.  

На старт вийшли вісім учасників – з Вінниці, Києва (4 колективи), Хмельницького і Житомира. Це були шість команд вищої ліги і дві – першої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України.  

Відео дня

Учасники були розбиті на дві підгрупи. Після групових поєдинків відбувалися матчі за медалі. Місто над Бугом представляли дві команди ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова. Причому старша з них, 2001 р.н. практичному у повному складі грає в складі «Ниви-2» у вінницькій Прем’єр-лізі серед чоловіків. На жаль, вона посіла у групі друге місце, поступившись майбутньому переможцю «Теремкам» (Київ), фактично другому складу столичної ДЮСШ № 15 – 1:2.

В результаті ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова 2001 р.н. грала стиковий матч за бронзові нагороди, де з рахунком 1:4 програла столичній ДЮСШ № 15 (Київ). А золоті нагороди виборов столичний ФК «Теремки». В фіналі він із рахунком 4:2 здолав земляків із клубу «Зірка».

– ФК «Теремки» ми поступилися не по грі. Вели в рахунку, але зламалися через призначений нам пенальті. В той же час ДЮСШ № 15 переграла нас, особливо в агресії і швидкості. Справа в тому, що ця команда не відпочивала, а цілий місяць бігала кроси. В цілому я задоволений хлопцями. Адже це лише початок сезону, і ми особливо не готувалися до цього змагання, – прокоментував тренер ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова 2001 р.н. Валерій Базалицький

Нагородження проводили директор ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова Ігор Коваль, його заступник Іван Подзігун, президент вінницької Прем’єр-ліги Юрій Корбут і депутат Вінницької міської ради Юрій Максименко. Команди-призери отримали Кубки і медалі. Було вручено подарунки кращим гравцям кожній з 8 команд, а також найсильнішим футболістам турніру за амплуа. Кращим воротарем меморіалу став Артем Шутковський, захисником – Андрій Головко (обидва – ДЮСШ № 15), півзахисником – Микола Неський («Зірка»), нападником – Дмитро Подгаєцький (ВОДЮСШ Блохіна та Бєланова), бомбардиром – Денис Ігнатьєв (7 голів, ФК «Теремки»).                       

– Турнір слугував підготовкою до другого кола Дитячо-юнацької футбольної ліги України.      Змагання пройшло на високому рівні. Все обійшлося без травм. Гості їдуть додому з гарними призами і чудовим настроєм, – підсумував Ігор Коваль.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дід

    Пацани!!! Вам,що літа мало?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up