Сергій Моргунов: ми готові до другого туру

Сергій Моргунов: ми готові до другого туру
Виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов вчора повернувся з відпустки, пов’язаної з виборами та приступив до своїх обов’язків. Сьогодні, 27 жовтня, він прокоментував попередні результати виборів. Неофіційно у Моргунова називають результат 49 відсотків та не виключають можливий другий тур змагань.

Перед прес-конференцією на вході в міськраду до Сергія Моргунова підійшов привітатись радник міського голови Максим Лучков.  Зі словами  «Вітаю» потис руку та додав: «Ми зробили все, що могли».  Моргунов кивнув: «я знаю».

Неофіційно у міськраді озвучують цифру 49 відсотків і не виключають проведення другого туру.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Також за інформацією Моргунова у міську раду попередньо проходить п’ять партій: Вінницька європейська стратегія – на першому місці, по нашим підрахункам приблизно – 27%,  далі БПП – приблизно 15%. Також проходять Батьківщина, Свобода та Самопоміч.

- Основа більшості формуватиметься саме з ВЄС та БПП. Ми готові йти на коаліцію з усіма, хто підтримує стратегію 2020 та європейський вектор розвитку міста, - каже Сергій Моргунов.

Чи порадують 15 листопада у разі другого туру виборів мера вінничан знову безкоштовним проїздом, Сергій Моргунов відповісти не зміг.

- Я в цей час був у відпустці, це рішення приймалось колегіально виконкомом, я про це дізнався потім. Запропонували це громадські організації і Вінницька транспортна компанія, - каже Моргунов.

Остання сесія депутатів шостого скликання пройде в штатному режимі у пятницю, 30 жовтня.

Читайте також:

Щербаківська: "За нашими підрахунками у Вінниці буде другий тур"

Як проходили вибори у Вінниці: усі події

В Виннице до сих пор неизвестны точные цифры экзит-полла. Что об этом думают социолог и политолог

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Семен Аркадьевич

    Гнать этого Моргунова, Щербаковскую и поставить пана Гройсмана во главе - так как они грабят народ - даже Янык отдыхает....

  • Анонім

    Сколько ботов Бютовских понабежало... Что ещё умеетк делать кроме того, что писать?..
  • Юнона Авлова.

  • Анонім

    Хорошо назвали партию - Еврейская стратегия - сразу понятно стало :))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up