В Україні «гримітиме й литиме». Коли очікувати прояснення та тепла

В Україні «гримітиме й литиме». Коли очікувати прояснення та тепла
  • До України зайшов вологий циклон. Дощі та грози охоплять усю країну. Синоптики розповіли на скільки у нас затримається така погода.

Синоптик Наталка Діденко розповідає, що 18 травня в Україні гримітиме й литиме, як у травні. Завтра очікуються короткочасні дощі з грозами, а при грозах може рвонути сильніше вітер. Дощі у вівторок в Україні — скрізь.

— Температура повітря протягом дня трохи розділиться: на Сході +20+24 градуси, на Заході +16+18 градусів, на Півночі +18+21 градус та на Півдні +17+22 градуси, — каже Діденко. — У Центрі від вінницьких +17 до дніпровських +23 градусів. Черкаси +20, Полтава+22, Кропивницький +18. У Києві вівторок буде дощовим та грозовим. Температура повітря коливатиметься вдень поблизу +18, +19 градусів.

Майже увесь тиждень буде вологий. За попередніми прогнозами, сонця та тепла варто чекати на вихідні. Опадів почне меншати з п'ятниці.

Відео дня

Так що якраз робочі дні - з працьовитим дощиком, а вихідні — із сонечком. Нюанси синоптичні - будуть, тому за ними спостерігаємо в щоденних уточнених прогнозах, — додає Діденко. — Не забудьте завтра парасолі!

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на 18 травня прогнозує хмарну дощову погоду. Попереджають про можливий град та сильні пориви вітру.

 

Читайте також:

В Україні за добу: понад дві тисячі нових випадків COVID-19 та сто летальних

Користь прогулянок на свіжому повітрі. Поради від вінницького реабілітолога

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Олександр Тарасов

    Андрушівський район, навіть не крапнуло.
  • Ірина Кравець

    На Тернопільщині будуть морози?
  • Ірина Кравець

    А морози будуть?
  • Klára Kiss

    Закарпаття - цілий день паде 😞
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up