Небезпечна погода. В Карпатах випав сніг, по Україні — зливи, шквали та град

Небезпечна погода. В Карпатах випав сніг, по Україні — зливи, шквали та град
  • Синоптики та рятувальники другу добу поспіль попереджають про погіршення погодних умов. Негода уже місцями наробила лиха, будьте обережні.

Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у фейсбук пише про погоду у Карпатах.

— Станом на 07.30 18.05.2021 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, падає сніг. Вітер південний, південно-східний 3-4 м/с, — йдеться у повідомленні. — Температура повітря 0°С.

Відео дня

Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Україні опублікували у ДСНС.

— За даними Укргідрометцентру, 18 травня в Україні грози, вдень, крім північних областей, місцями град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий), — йдеться у повідомленні.

На сайті Укргідрометцентру опублікована карта, де видно, що вся Україна нині у жовтій погодній зоні.

З вечора 17 травня, нагадаємо, в Україні погіршилася погода. У Херсонській та Вінницькій областях дощі та вітер призвели до пошкодження дахів та підтоплення будинків.

 

Читайте також:

Тримайтесь подалі старих дерев. На Вінниччині прогнозують град та шквал

В Україні «гримітиме й литиме». Коли очікувати прояснення та тепла

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Владимир Цанько

    Увага! Погодні умови будуть і дальше тільки погіршуваатись! Потрібно нам прийняти це до уваги і бути готовими до всього. Краще і безпечніше вже не буде ніколи. На планеті йде зміна клімату.
    Панове! Ми можемо уникнути таких катастроф, кліматичних коллапсів, якщо в кожній області знайдеться, бодай 100-200 людей, які захочуть особисто пройти навчання в НАУ ЕРО, що би примінити, отримані знання вже на практиці з цілим колективом однодумців, а це - стримання розгніваного клімату, його стабілізація і приведення в норму. Але де ж ці люди, які хочуть самі прийняти таке рішення, що кардинально змінить ситуацію??? Бачать біду, чують про неї, читають погані новини і їх все більше, а вчитись  ідуть - одиниці! Чому і що чекають люди, на кого розраховують? Хто ж це спинить, якщо не ми??? Пора братись за розум і навчитись,  як може людина вплинути на ці процеси?: http://uer.org.ua/index/do/0-12  

  • Надія Білоус

    Змилуйся над нами Господи! Прости, помилуй і захисти від усякої негоди!
  • Оксана Гавриш

    Какая Украина, такая и погода

    Тетяна Слободенюк reply Оксана Гавриш

    Оксана Гавриш Який всесвіт...така й погода...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up