До четверга пів України занесе снігом. Вінниччину не омине

До четверга пів України занесе снігом. Вінниччину не омине

В Україну насувається черговий циклон з Італії. Протягом двох найближчих днів, 8 та 9 лютого 2018 року,  різко ускладняться погодні умови. Попереджують про сильні хуртовини та заметілі.

Про це повідомили в прес-службі Укргідрометцентру.

Завтра, 7 лютого, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Нагадаємо, що в Україну насуваються морози.

Відео дня

Як повідомив директор Вінницького обласного гідрометцентру Юрій Власов, на Вінницьку область рухається циклон з Італії.  Очкується сильний снігопад, снігу може випасти до 20 см.

Вінничан просять без нагальних потреб не користуватися власними автомобілями, не паркувати їх у невстановлених місцях. Батькам варто обмежити вихід дітей на вулицю.

"Усі міські служби працюватимуть у посиленому режимі", - зазначають в вінницькій мерії.

У четвер, 8 лютого,  вдень в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях прогнозується сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст сніжного покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця .

Згідно з інформацією синоптиків, такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, комунального господарства в більшості областей країни.

"Я вкотре звертаюся до водіїв та власників автотранспортних підприємств — зважайте на попередження Український гідрометцентр та рятувальників! Поставтеся свідомо до власної безпеки і безпеки усіх учасників дорожнього руху", - пише на ФБ Микола Чечоткін.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним українцям 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 16:39 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up