Літаком за ціною поїзда. МАУ продає авіаквитки за ціною лоукостера

Літаком за ціною поїзда. МАУ продає авіаквитки за ціною лоукостера
Зниження цін на квитки в "МАУ" фахівці пов'язують з приходом в Україну лоукостера Ryanair. Фото: www.flyuia.com
  • Українська авіакомпанія МАУ ввела новий тариф на квитки — low-cost
  • За ним можна долетіти на внутрішніх рейсах від 249 гривень, а на міжнародних — від 587 гривень
  • Проте, квитки треба придбати заздалегідь. Аж за 10 місяців до дати вильоту!

Компанія «Міжнародні авіалінії України» почала продавати квитки за новим тарифом — low-cost. Як повідомляє прес-служба авіакомпанії, лоу-кост квитки доступні на рейси з листопада 2017 року. І вони розповсюджуються на всі регулярні рейси МАУ: як внутрішні рейси по Україні, так й за кордон.

Мінімальна ціна за переліт на рейсах в Україні знизиться до рівня проїзду в купейному вагоні і буде починатися від 249 гривень. (тут і далі в одну сторону — авт.). Вартість квитку на переліт на міжнародних рейсах тривалістю:

  • до 2 годин — від 587 гривень
  • від 2 до 3 годин — від 822 гривень
  • від 3 годин і вище — від 1087 гривень

Відео дня

Така ціна буде діяти при бронюванні за 10 місяців до вильоту. Безкоштовно пасажир зможе взяти з собою ручну поклажу вагою до 7 кг, додатковий багаж можна буде перевозити за окрему плату.

Головна умова: раннє оформлення авіаквитків — від 6 до 10 місяців від дати вильоту. І змінити дату вильоту або здати такі квитки буде неможливо.

«Ціни дійсні лише у разі купівлі на сайті авіакомпанії www.flyuia.com. За умови придбання квитків через контактний центр або у власних офісах продажу МАУ стягується сервісний збір в розмірі 18 доларів», — пишуть на офіційному сайті компанії «МАУ»

Скільки коштує з Києва? Так, злітати на січневі свята з Києва у Львов чи Одесу коштує 510 гривень в один бік. Тоді як у Харків з Києва — від 754 гривень.

У березні 2018 року можна полетіти з Києва у Париж за 1559 гривень, у Відень — 1029 гривень, у Амстердам — 1031 гривні. Ціни дивилися в один бік.

А з Вінниці скільки? З вінницького аеропорту «МАУ» виконує два регулярні рейси — у Варшаву та у Тель-Авів. Проте, квитки на ці рейси ще не можна придбати за тарифом «low-cost». Оскільки ще діє літня програма: квитки на рейси можна придбати тільки до вересня-листопада 2017 року.

Якщо «МАУ» продовжить програму вильотів у Варшаву та Тель-Авів й на зиму, то, ймовірно, низькі ціни на квитки з’являться й з нашого аеропорту.

Нагадаємо, на День Європи буде стенд авіакомпанії «МАУ», де можна купити квитки із знижкою 10%. Також дивіться програму святкування, що відбудеться 19 та 20 травня.

Читайте також:

Куди можна полетіти з Вінниці та які ціни? (ГРАФІК)

Дешеві перельоти в Європу почнуться з жовтня. Який рівень комфорту та ціна?

Вікно в Європу. Яке майбутнє у вінницького аеропорту?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olvol

    А не соромно поширювати відверту брехню? 510 гривень Київ-Львів. Але ж ще треба доїхати до Борисполя: найдешевший спосіб -  9 гривень за електричку і ще 4 за міський автобус в Борисполі.

    Ще 2 грн з аеропорту Скнилів за тролейбус. Уже 525. Але ж за 525 гривень з Києва до Львова можна з'їздити Хюндаєм туди і назад! В більшості поїздів навіть люкс-вагон обійдеться дешевше за указану суму!!

    З.А.Глядач reply Olvol

    А чому ви дивуєтеся? Не на*беш-не проживеш. Особливо у нас...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up