Куди можна полетіти з Вінниці та які ціни? (ГРАФІК)

Куди можна полетіти з Вінниці та які ціни? (ГРАФІК)
Пасажири біля стійки реєстраціії на рейс. Джерело: urban.vn.ua
  • Вінницький аеропорт оприлюднив графік вильотів на весняно-осінній сезон 2017 року
  • Мешканці та гості міста зможуть літати з Гавришівки у Польщу, Туреччину та Їзраїль
  • По яким дням будуть рейси та скільки коштують квитки?

По графіку, який оприлюднили на сайті міжнародного аеропорту «Вінниця», літаки прилітатимуть та вилітатимуть з нашого аеропорту щодня. Від нас можна полетіти у Тель-Авів (Ізраїль), Варшаву (Польща), Анталію та Даламан (Туреччина).

На цей рік рейси в Шарм-ель-Шейх (Єгипет) не продовжили.

 

Відео дня

Так, літаки будуть вилітати з Вінниці за такими напрямками:

  • Понеділок: до Варшави та Тель-Авіву

  • Вівторок: до Даламану

  • Середа: до Анталії

  • Четвер: до Тель-Авіву

  • П’ятниця: до Варшави

  • Субота: до Анталії

  • Неділя: до Анталії

 

З них регулярними рейсами є польоти до Варшави та Тель-Авіву, що виконує авіакомпанія «МАУ». Рейси в Туреччину — чартери, які вилітають якщо буде достатня кількість пасажирів. Компанії перевізники — «Браво», «Роза Вітрів».

 

Скріншот з сайту аеропорту "Вінниця"

 

Які ціни? Найдешевший квиток у Варшаву «тільки з ручною поклажею» коштує від 1401 гривні в один бік.

Квиток в Тель-Авів найекономнішного класу від 2685 гривень. Квитки дивилися на сайті авіакомпанії «МАУ». Дата — 8 травня, на одну дорослу людину.

Інші рейси, що будуть виконуватися з Вінниці протягом весни - осені — це чартери. Квитки не продаються окремо від турів. Так, за тур в Даламан тривалістю 7 днів доведеться викласти від 23 737 гривень.

А найдешевий тур в Анталію, з тією ж тривалістю, вартує від 16 777 гривень. Ціни на тури дивилися з 6 червня, на сайті otpusk.com

Де купити квитки? Квитки на регулярні рейси можна придбати онлайн на сайті вінницького аеропорту, «МАУ» чи в авіакасах на Соборній, 101. Квитки на чартерні рейси можна придбати тільки разом з туром. Шукайте інформацію про туроператори у Вінниці на інтерактивній мапі.

Як дістатися до аеропорту? До аеропорту їде спеціальний нічний автобус №33 «Барське шосе — Аеропорт». З Барського шосе він відправляється о 00:10 та прибуває до кінцевої зупинки о 1:00. В зворотньому напрямку, з аеропорту, автобус відправляється о 3:00.

Нагадаємо, що цього року в Україні буде літати лоукостер Ryanair. Вже з вересня авіаперевізник почне літати зі Львова в Берлін за 28 євро (приблизно 800 гривень).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Мазурова

    Скажіть будь ласка а є рейси до Берліну?
  • Прокоповна Проня

    В крыжопиль.
  • Наташа Ткач(Плаксій)

    Здається, не вся інформація написана тут - правда. Хотіли замовити квиток до Тель-Авіву саме на 08.05.17 - на сайті аеропорту нічого на цю дату нема, а на сайті МАУ ціна значно вища!!!!  Як це розуміти???  Що ж то тоді за скріншот і де знайти квитки такої вартості???  

    Буду дуже вдячна за відповідь і роз'яснення!!!!

    Валерий Чудновский reply Наташа Ткач(Плаксій)

    Пані Наталя, тільки що перевірив на сайті "МАУ".

    Квитки на 8 травня, з Вінниці в Тель-Авів, ще є.  Вартість, як і вказано було в матеріалі, 2 685 гривень. Клас - тільки з ручною поклажею.

    Додаю скрін.

    Наташа Ткач(Плаксій) reply Валерий Чудновский

    Дякую. Так, я також ще раз дивилася. Це вартість на 1 людину тільки в одну сторону. Так як мені потрібно було туди й назад, то не дивно, що я такої ціни не знайшла.

    Дякую за відповідь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up