За 48,2 мільйона гривень відремонтують головну вулицю на Сабарові

За 48,2 мільйона гривень відремонтують головну вулицю на Сабарові
Дорожники мають завершити основні роботи до кінця листопада 2021 року. Озеленення та благоустрій завершать у травні 2022 року
  • За 48,2 мільйона гривень відремонтують вулицю Сабарівське шосе. Тут оновлять дорожнє покриття, тротуари, прокладуть велодоріжку, поставлять нові ліхтарі та світлофор тощо.
  • Підряд отримала вінницька фірма «Шляхбуд». Основні роботи триватимуть з квітня до листопада 2021 року.

У ProZorro 5 березня уклали договір на капремонт дороги і тротуару по вулиці Сабарівське шосе. Замовником є департамент комунального господарства і благоустрою міськради. Підрядником обрали вінницьке товариство «Шляхбуд».

Що треба зробити

Перед дорожниками поставили наступні завдання:

  • Демонтаж дорожнього покриття, бордюрів, знесення зупинок громадського транспорту.
  • Обрізка 68 дерев, 67 кущів.
  • Влаштування «сендвічу» з кількох шарів бітуму та асфальту, заміна дев’яти каналізаційних люків. Дорогу ремонтуватимуть по половинам, щоб не припиняти рух транспорту.
  • Улаштування нових тротуарів.
  • Прокладання під землею комунікацій і підключення 58 LED світильників на нові опори. Установка 12 камер відеоспостереження, три з яких розрізнятимуть номерні знаки авто.
  • Облаштування шести зупинок громадського транспорту.
  • Установка світлофора.
  • Нанесення дорожньої розмітки, висадка газону та сотні кленів гостролистних.

Кошторисна вартість проекту — 52 мільйони 710 тисяч гривень. На аукціоні вдалося «збити» ціну до 48 мільйонів 241 тисячі гривень. Підрядником на цей об’єкт стало товариство «Шляхбуд».

Відео дня

Роботи по Сабарівському шосе мають розпочати з квітня і триватимуть до кінця листопада 2021 року. Озеленення та благоустрій запланували на травень 2022 року.

Що відомо про підрядника?

Товариство «Шляхбуд» створено у 2003 році, має «прописку» у Вороновиці та 1 мільйон гривень статутного капіталу. Основний вид діяльності: 42.11 Будівництво доріг і автострад. 

Директором компанії є Анатолій Шеремета. Йому також належить 16% цього товариства. Ще серед власників є Петро Рудик (16%), Антон Піддубчак (16%), Андрій Калінський (16%, бенефіціар), Марія Ковальчук (13,6%), Анатолій Малигін (12%), Олександр Пилявець (10,4%), про що йдеться на порталі Opendatabot.

За даними Clarity Project, «Шляхбуд» бере активну участь на закупівлях у Вінницькій області. З 2016 року це підприємство перемогло на 448 з 595 тендерах. Загальна сума підрядів — 2 мільярди 51 мільйон гривень. Левову частку коштів отримали від обласної служби автодоріг (1 млрд 30 млн грн), департаменту комунального господарства і благоустрою Вінницької міськради (1 млрд 2 млн грн), служби місцевих автодоріг у Вінницькій області (262 млн грн).

Серед найбільших проектів у Вінниці «Шляхбуду» давали зробити одну з черг проспекту Космонавтів і Замостянську.

Понад 100 млн грн, нагадаємо, готові заплатити за ремонт вулиці на Старому місті.

Опитування

Чи потрібно ремонтувати дорогу на Сабарівському шосе?

Читайте також:

За 3,2 мільйони гривень побудують дорогу на Академічному

Тролейбуси, 200 дерев і «без звуження» доріг. Якою буде нова Батозька

Які дороги відремонтують і побудують в 2021 році? Перелік по вулицях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Камянецький

    Коли ще буде дорога на Кореї як їхати до мрео ? То жах а не дорога !
  • Саша Камянецький

    Яке чудо 😅
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up