Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше? ОПИТУВАННЯ
  • Добігає кінця тиждень, що був насичений чималою кількістю подій. Зібрали найпопулярніші новини з 27 липня по 2 серпня, щоб вас запитати: яка з них вразила найбільше?

Опитування

Яка подія цього тижня вразила вас найбільше?

Якщо ви пропустили ці події, читайте коротко про них далі.

Вінницький активіст дізнався, що міняйлам сказали платити за місце. Паралельно почалося поліцейське відпрацювання. Так співпало чи дійсно вимагають гроші за те, щоб працювали спокійно? 

Відео дня

Бізнесмени, що раніше не ховалися і стояти відкрито з пачками грошей на обмін, посунулися на територію зачиненої парковки. Тієї, що знаходиться перед павільйоном. 

На місці вінницької бетонки триває будівництво «Епіцентру». У соцмережі показали, що споруда ззовні вже майже готова та займає ледве не увесь простір земельної ділянки, де раніше був м’ясокомбінат. Розказуємо, на яку ще перебудову очікує мікрорайон вулиці Батозької.

Кабінет міністрів змінив правила надання соціальної допомоги. Це обгрунтовують тим, що варто стимулювати працездатних людей йти працювати.

Відповідну постанову ухвалили 22 липня. У ній йдеться про нові правила нарахування та виплати соціальної допомоги. Тепер соцвиплати нараховуватимуть з розрахунку середньомісячного сукупного доходу сім'ї. В Уряді пояснили, що такі зміни потрібні — усе це задля «стимуляції виходу зі стану бідності» малозабезпечених сімей. Мова саме про тих, які можуть працювати, але не йдуть.

Вінничани, які платять банківськими картками за проїзд в транспорті, скаржаться на некоректну оплату проїзду.  У соцмережах дописують, що платять один раз, а потім списує по 4-5 гривень кілька разів протягом декількох днів. Дізналися, чому так сталося і де можна з’ясувати, за що саме з картки знімає гроші.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 1 серпня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up