Як планують осучаснити Вінницю у 2020 та чи залишать історичну спадщину

Як планують осучаснити Вінницю у 2020 та чи залишать історичну спадщину

Сергій Моргунов презентував проект «Вінниця: просторовий розвиток-2020». Працюватимуть над кількома цікавими ідеями, у розробці яких брали участь й містяни.

Вінниця буде й надалі розвивати публічні простори, повідомляє мер міста Сергій Моргунов у себе на ФБ.

— Парк «Хімік» на Замості, сквер Альтмана та вулиця Хлібна біля гімназії №2 – стадія реалізації цих об’єктів запланована різна - від проектування до практичних робіт, - але однозначно мешканці чекають фінального результату. Спробуємо вдихнути нове життя в територію колишнього дитячого санаторію імені Коцюбинського, розробимо концепцію її ревіталізації разом з партнерами по проекту «Територія SUN», — зазначає Моргунов.

За його словами, маємо зберігати історичну спадщину. Команда фахівців працюватиме над археологічним атласом, щоб зібрати максимум інформації про можливі пам’ятки.

Відео дня

Як зазначає мер, у Вінниці продовжать покращувати естетику вулиць.

— Вивіски впорядкують у центральній частині міста, а також продовжаться роботи по вулиці Пирогова, — повідомляє він.

Також по програмі муніципального житла введуть в експлуатацію ще один будинок - по вулиці Маяковського. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Svyatoslav Usatyuk

    Будувати бетонні стіни, ліпити будинки та прибудови, валити історичні пам'ятки - розвиток?
  • Поpошок

    Чудово. Побільше ремонтів...парк Хімік, сквер від ПМ Зоря і до кацапської церкви по вулиці Стрілецькій, центральний парк, парк перед лікарнею Ющенка, Парк Дружби, сквер внизу між будинками на Артинова...ах да і привести до ладу площу Стуса, зробити там парк, а не голу площу
  • Мазафака

    Ужос
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up