Вміст алкоголю перевищував норму у 17,5 рази. Завершили розслідування ДТП із загибеллю

Вміст алкоголю перевищував норму у 17,5 рази. Завершили розслідування ДТП із загибеллю
ДТП сталася у вересні на трасі Вінниця-Турбів. Фото обласної поліції
  • Матеріали скерувала до суду обласна прокуратура.
  • Внаслідок ДТП, двоє дорослих загинули, двоє малолітніх дітей зазнали травм, вони дотепер на лікуванні.
  • У скоєнні ДТП підозрюють водія, вміст алкоголю в крові якого становив 3.5 проміле при допустимій нормі 0,2.

Розслідування здійснювала обласна поліція за процесуального керівництва обласної прокуратури. Кримінальне провадження відкрили за частиною третьою статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За це передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з забороною керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такої.

Факт передачі результатів розслідування до суду підтвердила 20minut.ua керівник-прес-служби обласної прокуратури Ірина Вихованець. За її словами, підозрюваний перебуває під домашнім арештом з обов’язковим носінням електронного браслета.

Одразу після ДТП його взяли взято під варту на два місяці. Після закінчення терміну прокуратура  клопотала про продовження тримання під вартою. Суд задовольнив клопотання з одночасною можливістю внесення грошової застави на суму понад 168 тисяч гривень. Кошти були внесені, і затриманого відпустили під домашній арешт.

Відео дня

Нагадаємо, аварія сталася у вересні 2020 року. Водій у стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на інше авто. У ньому перебували бабуся з двома внуками і її цивільний чоловік. Дорослі загинули на місці аварії. Діти зазнали травм, від яких лікуються дотепер.


Читайте також:

Брат і сестричка, які вижили в аварії, не можуть зустрітися: Іванко в лікарні, Іванка в дитбудинку

Їх забрав 2020-й. Знані вінничани, які померли від коронавірусу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Natan Rusyn

    Части 3 статті 286 це від 5-ти до 10-ти років. Тупість журналістів уже не дивує. Він отримає реальний термін, при таких проміле і двох загиблих його не відмаже ніхто.

    Natan Rusyn reply Natan Rusyn

    Tetyana Humenna, навіть Бог не був певен в Адамі і Єві. Але є судова практика. Знайдіть приклад коли за дві жертви при обтяжуючих (алкоголь) в Україні суд дав умовний термін.

    Tetyana Humenna reply Natan Rusyn

    Natan Rusyn а ви впевнені?
  • Саша Насадюк

    Мажору дадуть условне, як в смертельній аварії біля Грошу,коли Інфініті врізався в Черрі і водій Черрі загинув. Для багачів-наш суд ,самий гуманний суд в світі
  • Игорь Яненко

    Нехай би суди наші вже б роздруківку зробили
    Вбив-100 тисяч
    Вбив двох- 200 але са скідкой на опт.
    Вкрав- ділись з судом50/50
    І т.д.
  • Віктор Слободянюк

    168 тисяч за два загублені життя, та покалічених діток . Ганьба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up