“Вінниця біжить”: хто прибіг перший і отримав п’ять тисяч гривень

“Вінниця біжить”: хто прибіг перший і отримав п’ять тисяч гривень

Першими трикілометрову дистанцію здолали Сергій Рибак та Наталя Батрак. Вони отримали сертифікати на п’ять тисяч гривень. Три тисячі за друге місце вибороли Василь Коваль та Маргарита Голота . А по одній тисячі додому понесуть Олександр Вуйко та Богдана Онищук.

 

Переможці серед жінок так чоловіків визначались окремо .

 

Масовий пробіг у рамках громадської кампанії за активний спосіб життя стартував сьогодні о 16:00. Участь у ньому взяли близько п’яти тисяч винничан та гостей міста. Довелося навіть перекрити основні вулиці у центрі міста.

Відео дня

Минулого року серед бігунів розігрували крутий велосипед. Його виграв Ігор Чубенко.

Нагадаємо, що RIA у 2015 році ініціювала громадську кампанію за фізичну активність "Рухаємо Вінницю", в рамках якої 22 травня проводився вже вдруге загальноміський забіг. Наша мета - продемонструвати максимальної кількості людей, що біг доступний кожному. Саме для цього ми робимо забіг яскраво, масштабно і в центрі міста. Це величезна рекламна кампанія для бігу та заняття спортом.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    А где можно посмотреть результат розыгрыша призов?
  • Мороз Диана

    Супер ідея! Хочеться більше таких заходів!
  • Павел Верецкий

    Тут очень тонкая грань между спортсменами-Любителями и спортсменами-Профессионалами! Так как в нашей стране, спорт как таковой, не оплачивается! Платит Федерация Лёгкой Атлетики Украины только Кандидатам и Членак олимпийской команды! В этом случаи получается что все спортспортсмены Не олимпийцы это обычные Любители!!! А то что они выигруют на соревнованиях, это и есть их единственный доход для существования! На первый взгляд может показаться не мало... Но! соревнования не круглый год! Да и держать состояние пиковой тренированности круглый год не Реально! + сборы + Фома+ семья))) судите сами...

    Анонім reply Павел Верецкий

    Извени меня все шесть медалистов регулярно тренирующиеся спортсмены, можна их на стадионе в парке увидеть. Кто знаит их подвертит мои слова.

    Для примера в тот же день на 4 часа раньше в Лесопарке проходили соревнования по кросс-кантри .

    Так там идет 3 зачета, любители, аматори и профи. Так как все понимают что одним с другими не реально конкурировать .

    Все кто в этом крутиться , знают друг друга.



    Я думаю кроме профессионала в виннице никто    за 9 минут 3 км не пробежит. При учете что тест Купера на высший  бал подразумевает пробежать 3 км за 12 мин.
  • Анонім

    Не справедливо награждать всех вместе.

    Со профессионалами нереально соревноваться.

    Нужно было провести для них отдельный зачет.  Это же не чемионат украины, (Харьков блин.)

    Намного интереснее кто из аматоров раньше был на финише.

    Саша reply Анонім

    100%, самі для себе зробили конкурс і перемогли ж у ньому ))))))) А якщо вони професійні спортсмені, то слабо віддати солдатам на протези

    Цимбалюк Іван reply Анонім

    100000%%%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up