Три способи: Як зайняти електронну чергу для оформлення закордонного паспорту?

Три способи: Як зайняти електронну чергу для оформлення закордонного паспорту?

В Вінниці запровадили електронну чергу для оформлення закордонного паспорту. Як потрапити в чергу, читайте далі.

«З 11 листопада в Управлінні Міграційної служби Вінницької області (по вул. Пирогова, 4), а з 14 листопада по (вул. Театральна, 10) запроваджено електронну чергу для оформлення документів з електронним безконтактним носієм – закордонного паспорта», - повідомляє Міграційна служба Вінниччини.

До електронної черги можна потрапити декількома способами. 

1. Зареєструватись через термінал у міграційному підрозділі

У підрозділі можна зареєструватись за місяць наперед. Оператору, який проводить реєстрацію, ви маєте надати документ, що підтверджує вашу особу. Талон на чергу іменний. Тому, якщо ви приходите аби зареєструвати не лише себе, а й родину, до прикладу – дружину чи чоловіка, дітей, - маєте мати і їхні документи.

Відео дня

2. Зареєструватись у день отримання послуги в порядку поточної черги

Не всі, хто зареєструвались через сайт чи термінал, з’являються у визначений час. Тому, ви можете у обраний вами день, просто підійти у підрозділ і зареєструватись у порядку «живої черги» на місце того, хто не скористався послугою. Таких осіб є небагато, але вони завжди є.
Зробити це просто. У підрозділі є монітор, де висвітлюється порядок проходження черги. Номери, що звільняються – ваші. Проте, реєстрація у електронну чергу є обов’язковою. Проходження черги контролюється винятково співробітником апарату Державної Міграційної служби.

Варто зазначити, що УДМС у Вінницькій області не впливає та формування черги.

3. Онлайн-реєстрація на сайті ДМС України - з 15 листопада! 

Зареєструватись через сайт ДМС України. Покроково на сайті пропонують обрати:

  1. Регіон – Вінницька область;
  2. Підрозділ, у якому ви хочете отримати послугу (нагадуємо, що закордонний паспорт – там, де вам зручно, незалежно від реєстрації місця );
  3. Послугу – закордонний паспорт;
  4. Дату і час, що вам підходить.

Для реєстрації на сайті ДМС України потрібно надати чотири останніх цифри паспорта громадянина України та номер мобільного телефону, на який прийде код підтвердження та номер у черзі. Кожного дня після 24:00 з’являється нова квота на наступний день реєстрації.
На один телефонний номер є можливість зарезервувати чергу не більше, як для чотирьох членів родини. При спробі порушити це правило, телефонний номер блокується для доступу в систему.

Наразі, онлайн запис для Вінницької області ще не активний. Як запевнили в службі підтримці, вінничани зможуть вже в середу, 15 листопада 2017 року, після обіду записатися до електронної черги.

Що треба знати про електронну чергу

  • Прийти для отримання послуги треба завчасно за 15-20 хвилин і перевірити наявність усіх потрібних документів;
  • Якщо ви запізнилися на 2 хвилини понад визначений час, ваша черга автоматично анулюється системою і переходить до тих, хто очікує послугу в поточній черзі.

Виняткові випадки

  • У разі, якщо виникає потреба у терміновому виготовленні закордонного паспорта для виїзду закордон у зв’язку із необхідністю лікування чи поховання близьких людей, необхідно надати документи, які це підтверджують та звернутись із відповідною заявою в Управління ДМС України у Вінницькій області. 
  • Оформлення таких документів проводиться пріоритетно за три робочих дні.

Нагадуємо, що у районних службах області, послуги з отримання документів із електронним носієм, надаються наразі в порядку поточної черги.

.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • ірина

    жах. ніколи нема місця
  • Ігор Хоростковський

    казав Микита "не спати" ось і не сплять .... жах лохотрон + релетка і не потрібно їхати в казіно = гра в одні ворота зате різні ДП роблять документи з 100% наваром
  • роман

    мені так само пише що містя немає
  • Радецька Русланка

    підкажіть як стати в ту чергу вибиває постійно що місця немає

    ???????????????????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up