Натовпи біля храмів та 800 тисяч на аеропорт: важливе за 2 травня на 20minut.ua

Натовпи біля храмів та 800 тисяч на аеропорт: важливе за 2 травня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 2 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Вінниця в Instagram. Кращі фото за останній тиждень квітня

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

Вінниця в Instagram. Кращі фото за останній тиждень квітня

Скупчень не вдалося уникнути. Показуємо, як у вінницьких храмах святкують Великдень

Вчора, 2 травня, православні східного обряду відзначають Пасху. Завітали в головний собор міста, храм Московського патріархату та в греко-католицьку церкву.  Показуємо, як цьогоріч святкують Великдень та чи дослухалися до карантинних обмежень віряни. 

Відео дня

Кросворд: Історія Вінниці від заснування міста до наших часів

Ольгерд чи князі Коріатовичі, П’ятничани чи Поділля? Склали для вас кросворд з історії міста. Спробуйте відгадати, які слова сховані за пустими квадратиками. Усі ТУТ.

Кросворд: Історія Вінниці від заснування міста до наших часів

Поштовх до добра. ТОП-5 книг, які надихають робити хороші справи

Якщо вам потрібен привід для того, щоб зробити добру справу, то коли як не на свята варто про це задуматись?  Склали для вас у добірку книги, які надихають долучитися до благодійності у різних її проявах чи просто зробити будь-яку добру справу. 

Поштовх до добра. ТОП-5 книг, які надихають робити хороші справи

Коли почнуть оновлювати вінницький аеропорт. І на що вже витратили 800 тисяч гривень

У Вінниці 30 квітня схвалили рішення про виділення коштів на проходження експертизи проєктно-кошторисної документації реконструкції аеровокзалу «Вінниця».

«Сьогодні для нас досить важливим є в першу чергу питання реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Вінниця». Свого часу ми приймали відповідне рішення на сесії міської ради і звернення до Уряду щодо виділення фінансування з державного бюджету», — каже міський голова Сергій Моргунов.

Читаємо, що аналогічне звернення щодо виділення коштів на реконструкцію аеродрому до центральних органів влади направили ще 34 територіальних громади Вінницької області.

Коли почнуть оновлювати вінницький аеропорт. І на що вже витратили 800 тисяч гривень

 

Читайте також:

Пожежі по усій країні. Чому не можна спалювати суху траву та очерет

Служитимуть довше. У Вінниці встановлюють нові вуличні світильники

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up