Поштовх до добра. ТОП-5 книг, які надихають робити хороші справи

Поштовх до добра. ТОП-5 книг, які надихають робити хороші справи
  • Якщо вам потрібен привід для того, щоб зробити добру справу, то коли як не на свята варто про це задуматись? 
  • Склали для вас у добірку книги, які надихають долучитися до благодійності у різних її проявах чи просто зробити будь-яку добру справу. 

«Благодійність 2.0.»
(Лора Арріллага-Андрессен)

Ця книга своєрідний порадник для змінотворців. Якщо вам цікава філантропія, то ця книга точно вам має сподобатися. Якщо ж ні, то після її прочитання йи, ймовірно, захочете робити добрі справи та допомагати тим, хто цього потребує. 

У цьому виданні ви знайдете описи різних підходів до благодійності, способи зробити її ефективнішою та варіанти комфортного впровадження благодійності у ваше життя, дізнаєтесь про міжнародні практики та всесвітні благодійні програми, а також прочитаєте історії успішних доброчинців.

Відео дня

 

«Бог ніколи не моргає»
(Регіна Бретт)

Це книга про 50 уроків, які змінюють життя. Спочатку есе із цієї книги авторка публікувала в авторській колонці в газеті, і відразу стала однією з найпопулярніших в історії видання. У цій книжці Регіна Бретт перетворила 50 уроків на глибоко особисті, зворушливі, добрі історії.  

У ній ви знайдете роздуми про те, як живеться матері-одиначці, пошуки кохання там, де його не немає. Прочитаєте про налагодження стосунків з Богом, боротьбу з раком і зміни життя на краще. 

«Чоловік на ім'я Уве»
(Фредрік Бакман)

Книга, яка змішає ваші почуття і змусить щиро сміятись, дивуватися та плакати. Добрий роман про старого соціопата Уве. Про чоловіка, який до нестями любить свою дружину. Про доброго буркотуна, який відчуває себе непотрібним суспільству. 

Його неодноразово випробовувала доля і він втратив віру в сенс свого буття. Але життя не може бути лише чорною смугою, тож Уве навіть не уявляє скільки добра, тепла та дружби на нього ще чекає. 

На сьогодні продано більше ніж п'ять мільйонів примірників. Роман «Чоловік на ім'я Уве» — іронічна, зворушлива та мудра історія про доброту людей і життя у різних його проявах. 

«Янголи в домашніх капцях»
(Ольга Свідерська)

Книга про людей. Про те, що ми всі різні. Про те, що ми самі вибираємо якими очима дивитися на цей світ. Авторка показує, що янголи серед нас. Янголи — це ми. Ми різні: щасливі та у розпачі, дотепні та налякані, закохані та розбиті. 

Авторка спонукає дивитися на речі, які з нами відбуваються щодень, серцем. Бо лише воно показує вірний шлях. Її оповідання про віру й Творця, який може зробити неможливе: «хто не вірить у неможливе, не заважайте, будь ласка, тим, хто це неможливе здійснює... Лише внутрішнє бажання породжує відгук зовнішнього середовища.... Творець має знати, що ти дійсно хочеш допомоги. Головне – не стомитися вірити».

«Маленький принц»
(Антуан де Сент-Экзюпери)

Книга, яка точно покаже вам, що, подорослішавши, ви заховали десь глибоко в собі щось важливе. Видатний французький письменник Антуан де Сент-Екзюпері був відважним льотчиком. Якось письменник зазнав аварії над Лівійською пустелею. Доки він десять днів ремонтував свій літак, до нього навідувався маленький пустельний лис. Вони заприятелювали. Згодом після тієї пригоди Екзюпері написав свій найгеніальніший твір — казку «Маленький принц». 

Це книга про прості мудрості, які ми забули. Книга про відданість і дружбу. Про піклування та прощання. Про чисте серце і віру в краще. Це історія про мужність та глибину нехитрої дитячої душі. 

Читайте також: 

Квітуча алея сакур та ніжні магнолії: фоторепортаж з весняної Вінниці

Бабуся-тіктокерка. Як 81-річна пенсіонерка з села на Вінниччині створила свій відеоблог

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up