У Вінниці просять привести до ладу парк біля лікарні Ющенка

У Вінниці просять привести до ладу парк біля лікарні Ющенка
  • У Вінниці пропонують провести благоустрій паркової зони на території лікарні ім. Ющенка, зокрема посадити там нові дерева, та відремонтувати дорогу по вулиці Юківка.

На сайті міської ради з’явилась петиція від Світлани Навитанюк. Жінка пише, що старі сухі дерева у парковій зоні на території лікарні Ющенка становлять небезпеку для людей, які гуляють у парку. А також для майбутніх школярів нової школи, яка розташована неподалік. Тому Світлана пропонує привести до ладу цю територію та висадити молоді дерева.

— Мікрорайон Поділля щодня розростається, жителів більшає. Восени відкриття нової школи. Збудовано безліч житлових об’єктів, в тому числі комплекс на місці колишнього саду біля госпіталя ветеранів війни й лікарні ім. Ющенка та таунхауси «Дрімтаун». Проте дорога, що веде до лікарні, нової школи та будинків зовсім не впорядкована, а тротуари просто знищені, — читаємо у петиції.

Станом на 25 травня петицію підтримали 69 вінничан. Для того, щоб її розглянули у міській раді, необхідно зібрати 350 підписів. Підтримати петицію можна за посиланням.
 

Відео дня

Читайте також:

До чого призведе послаблення карантину? Пояснює епідеміолог

«Не збідніє рука, що дає...»: як наш журналіст вирішив стати донором і пішов здавати кров

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Наталия Пеньшина

    Лікарня своїми силами лавочки поробила, доріжки, дерева насадила, а вони обломують все і ніхто з мамочок зауваження не робе своїм діткам.
  • Наталия Пеньшина

    Нехай ті мамочки що там гуляють зберуться і поможуть довести все до ладу, а не просити в когось і скинути на лікарню все. Ще хай навчаться памперси дитячі не під лавки розкидати і сміття а в урну кидати.
  • Андрей Залман

    Этот парк хотят уничтожить застройщики кста. Я больше 30 лет живу в этом районе и всегда там деревья были здоровыми и не падали. Когда пришло подолье очччень много деревьев начало сохнуть и падать. Странно да... В прошлом году очень много деревьев срезали причём срезали именно здоровых сухие так и остались. А про то что подолье уничтожил прекрасный яблучный сад под свои элитные курятники я ввобще молчу. То же будет и с парком!

    Андрей Залман reply Андрей Залман

    P. S. Кстати так называемой '' элите'' подолья очень не нравиться соседство с психбольными и что они по утрам гуляют и убирают парк. Бедным душевно больным людям уже негде погулять даже. А ведь больница специально строилась в тихом и прекрасном месте как раз для душевного покоя больных что очень важно для их выздоровления. Но нет все засрем совковыми безвкусными коробками в которых будуть жыть сельские жлобы которые превратят все вокруг в помойку...
  • Алексей Степанчук

    Попросите Моргунова!!! Бедодлага хоть денег поднимет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up