У Вінниці буде прозорий офіс, де скаргу на поліцейського приймуть вдень і вночі

У Вінниці буде прозорий офіс, де скаргу на поліцейського приймуть вдень і вночі

Кабінет, у якому можна буде в будь-який час доби поскаржитися на дії працівників поліції, планують зробити в управлінні на Театральній, 10. Про це сказав начальник обласної поліції Юрій Педос, коли звітував перед депутатами обласної ради про роботу.

- Ми хочемо зробити вартовий черговий прозорий офіс для громадян, - сказав він. - Що це таке? Кожного тижня мої заступники приймають громадян. Один в понеділок, другий у вівторок. Я приймаю в кінці місяця, тому що ще й по районах їжджу. І в мене є ідея, щоб цілодобово знаходився працівник поліції в кімнаті прийому громадян у головному управлінні Нацполіції. Мова не іде про те, що кожен буде бігти до нього, якщо вкрали телефон. Для цього є чергові частини у відділених. Мова про те, що з восьми ранку до восьми вечора працівник поліції в форменому одязі буде перебувати в прозорому кабінеті, до якого може звернутися будь-який громадянин з будь-якого регіону нашої області, якщо має бажання поскаржитися на працівника поліції чи не задоволений роботою якогось керівника. І цей громадянин одразу буде почутий - одразу ця інформація буде доповідатись мені особисто чи заступнику по напрямку.

Поліцейський прозорий офіс, як уточнили у відділі комунікацій обласної поліції, запланували відкрити найближчим часом - до кінця травня. Втім, чи саме так називатиметься ця цілодобова кімната прийому громадян й чи дійсно буде вона за склом, ще не знають.  

Також на зустрічі з депутатами Юрій Педос сказав, що вінницька поліція за результатами оперативно-службової діяльності займає п’яте місце в країні. Торік показник розкриття злочинів був 22%, а зараз – майже 35%. В порівнянні з минулим роком побільшало особливо тяжких злочинів. Тільки убивств було 15. Але, за словами головного поліцейського області, ці злочини усі розкриті, злочинці затримані.

Відео дня

- Багато осіб, які вчинили особливо тяжкі та тяжкі злочини, були звільнені з місць позбавлення волі за «Законом Савченко», - нагадав депутатам проблему, яку їхні політичні сили можуть вирішити, внесенням змін до Закону, Юрій Педос.

Що ще він розповів про роботу своїх підлеглих, дивіться на відео:


 

Читайте також:

Поліцейських з Вінниці заберуть на Євробачення. Чим ще навантажили «копів»?
Біля Західного автовокзалу буде поліцейський пост, не схожий на ДАІшний
Закон Савченко правлять. Але звільнених повернуть за грати тільки нові злочини
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Бондарук

    Де, де буде цей кабінет? І коли він почне функціонувати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 На Вінниччині попрощалися з загиблим поліціянтом Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up