У Ладижині заборонили продаж алкоголю вночі

У Ладижині заборонили продаж алкоголю вночі
На території населених пунктів Ладижинської міської ради заборонили реалізовувати алкогольні напої та пиво у нічний час. Торгівля можлива лише у ресторанах.

Таке рішення прийняли депутати Ладижинської міської ради.

Відповідно рішення щоденно з 23-ї до 8-ї депутати обмежили торгівлю алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в об’єктах торгівлі.

До того ж, торгівля алкогольними напоями повинна здійснюватися за наявності відповідних торговельних та складських приміщень площею не менш як 20 квадратних метрів.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Правильно зробили, може меньше безладу буде та бійок.
  • Vladimir Molotov

    опять таксисты из багажников втаривать будут.

    и в очередной раз дают ментам подзаработать под концовочку
  • Анонім

    Навіть у дисадку знають, що у данному випадку треба писати "вночі" чи "уночі,  але не "в ночі" і не "в об’єктах торгівлі".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up