«Спалювали відходи, щоб погрітися». На Промисловій людей труїли їдким димом

«Спалювали відходи, щоб погрітися». На Промисловій людей труїли їдким димом
  • Жителі вулиці Промислової звернулися за допомогою. Їм сильно заважав їдкий дим, який йшов з території будівництва, що поруч.

Інцидент стався по вулиці Промисловій, 9. Про це у фейсбук пише Муніципальна варта м. Вінниця.

— «Прибирали» спалюючи відходи на території будівництва. Масштаби були справді вражаючими. Порушників навіть не бентежило, що зовсім поряд багатоквартирний житловий будинок, — йдеться у повідомленні. — Інспектори Муніципальної варти, оперативно прибули на скаргу людей та склали на громадянина, який спалював, виправдовуючись, що у такий спосіб гріється, протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП. 

Відео дня

Довідка

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності — від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 

Читайте також:

Стоп азартним іграм та зникла мати з дітьми: важливе за 11 березня на 20minut.ua

Крали з бюджету гроші та фінансували криміналітет. Викрили масштабну схему шахрайства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Якісне взуття від виробника

    👍
  • Volodymyr Kysil

    Аграрный университет уже не первую зиму в своей котельне сжигает пластик и другие отходы. Дым черный и вонючий. Особенно по ночам и по выходным. И ни кого не волнует, что рядом люди живут, что при сгорании некоторых видов пластика может образовываться боевое отравляющее вещество Фосген. А строителя оштрафовать - это да, это они смелые.
  • Эдуард Петровский

    Може хтось там і грівся але цим нам замилюють очі тому що їдкий дим вже другий рік в повітрі і це на мою думку якесь підприємство по переробці чи виробництву виробів з полімеру. Працюють скоріш за все в ночі на ранок дихати не чим.

    Max Arefiev reply Эдуард Петровский

    Эдуард Петровский димить те що недавно горіло,  коли пожежа була. На данний момент поремонтували і знову димить

    Олег Сташенко reply Эдуард Петровский

    Эдуард Петровский Це курять кальян
  • Эдуард Петровский

    Може хтось там і грівся але цим нам замилюють очі тому що їдкий дим вже другий рік в повітрі і це на мою думку якесь підприємство по переробці чи виробництву пластмаси,а мунвципали в ,,долі,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up