Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом

Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом
Вчора, 15 квітня, два автомобілі Toyota Land Cruiser 200 з кортежу президента Віктора Януковича прибули до Вінниці у вагоні, минувши таким чином розбиту дорогу Житомир-Бердичів. Про це пише головред "Кореспондента" Віталій Сич на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні на нафтобазу в м.Вінниця прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200, один з мигалками, один без, і поїхали собі по Вінниці. Таким чином свита президента, яка готує завтрашній візит, уникла поїздки по жахливій убитій дорозі Житомир-Бердичів », - написав журналіст.

При цьому він нагадав, що 40 км по цій дорозі можна їхати тільки на першій передачі через безперервні вибоїни і поцікавився, чи повезуть Віктора Януковича у Вінницю спецвагоном як Кім Ір Сена, чи протруситься все-таки людина по бердичівському "автобану"?

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, Президент перебуватиме з робочим візитом у Вінницькій області. Він відвідає завод паливних пеллет в смт. Турбів Липовецького району. Потім - Вінницький обласний онкодиспансер. Також у планах візиту - новий дитячий садок в мікрорайоні Поділля.

Відео дня
> І на завершення візиту президент дасть прес-конференцію та проведе нараду з активом в приміщенні Вінницької облдержадміністрації.

 

Останній раз  Янукович був у Вінниці два роки тому. Тоді він мав ознайомитися з роботою агропереробного підприємства та життям мешканців райцентру області. Але відвідав тільки Вінницю.

Читайте також:
ПЕТРОВИЧ: К нам приедет, к нам приедет...

Комунальники прибирають Вінницю після зими та готуються до приїзду Януковича

У Вінниці 16 квітня через приїзд Януковича вулиці перекриють на півгодини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Вы все тут такие умные собрались, куда там. Сами бы что-то лучше сделали, а не писали всякую х...ню
  • Anonymous

    Кстати статейка лживая, таки по трассе ехал преик наш))

    Anonymous reply Anonymous

    презик))) точно что презик))
  • Anonymous

    "... прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200 ..." Авта їхали в купе чи СВ?

    Anonymous reply Anonymous

    Перед тем как написать в духе "первонах", могли б хоть в интернете поискать чуть. У нашего царя в распоряжении есть вагон, с виду обычный, но бронированный, с парой купе, кухней, отделом для персонала, и гаражом на 2 авто.

    Anonymous reply Anonymous

    люкс, звичайно жеж, ілітні авта в ілітних пасажирський вагонах хундай

    Anonymous reply Anonymous

    Правильно говорить "Іллітні пісіжірські вагіни"
  • Anonymous

    Самолетом прилетает в Гавришевку в 11:00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 19:03 Вінничан попереджають про відключення газу: адреси 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up