Що подарувати? Універсальні поради для привітання дружини на 8 Березня

Що подарувати? Універсальні поради для привітання дружини на 8 Березня

Наближається 8 Березня, а значить скоро чоловіки будуть метушитись у пошуках цікавих і доступних подарунків для своїх жінок.

Перше – купіть квіти. Деякі жінки люблять хизуватися фразами: «квіти - марна трата грошей», «навіщо так турбуватися, все одно зів'януть», «краще купити більш корисну річ». Однак, насправді кожна буде рада отримати гарний букет. Міжнародний жіночий день асоціюється з приходом весни і тепла, тому піднести коханій жінці «голий» подарунок без квітів буде зовсім не святково.

При виборі основного подарунка, згадайте коло інтересів подружжя. Можливо, останнім часом вона говорила про речі, які їй хотілося отримати або натякала на конкретний предмет.

Якщо ваша жінка любить різноманітні прикраси і виходить з дому тільки в каблучках або браслетах - сміливо вирушайте в ювелірний магазин. Обов'язково зверніть увагу на матеріал, з якого зроблені раніше куплені для дружини коштовності. Наприклад, раптом у обраниці тяга до золотих виробів, тоді не варто купувати срібло.

Відео дня

Зовсім зневірилися дізнатися, які смаки у плані прикрас у вашої дружини? Замовте столик в ресторані. Романтична вечеря і вихід у світ підніме настрій будь-якій жінці і змусить даму відчути себе привабливою і бажаною. Дівчина оцінить, похід в якесь особливе місце, наприклад, кафе з красивими видами на міську пам'ятку або місце, де відбулося перше побачення.

Порада для чоловіків, як ще можна порадувати жінку - купіть подарунковий сертифікат в торговий центр. Дарувати гроші в конверті нудно, а сертифікат продемонструє турботу дарувальника про свою половинку, адже він спробував продумати подарунок без прагнення «відкупитися». Сертифікат вкрай зручний: його володарка може купити самостійно вподобану річ (одяг, косметику), таким чином, ви уникнете помилки з вибором, але, з іншого боку, продемонструє підготовку до свята.

На завершення хотілося б сказати досить правдиву фразу: «подарунок - неважливий, дорога - увага». Незалежно від фінансової складової, постарайтеся порадувати кохану. Нехай презент буде недорогим, зате зроблений від душі. І обов'язково враховуйте - квіти прикрасять будь-який подарунок.

 "Секретні матеріали" вирішили допомогти чоловікам здивувати своїх коханих та дати декілька безцінних порад. У відео розкажуть, як вітають жінок за межами України. Журналісти програми підготували незвичайний експеримент: яскравий представник української богеми і звичайний консьєрж-сантехнік поміняються грошима і підуть обирати подарунки своїм коханим. Дивіться - буде цікаво!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • vittallek

    у праздникам дня женщин или для дня рождения подходят презенты связанные с красотой и здоровьем девушки. Вы подарить можете набор косметики или постельное белье, халат или красивую пижаму https://optzakupka.com.ua/catalog/domashniy_tekstil/khalaty_i_pizhamy/ Все делается для того, чтобы любимая жена или девушка была счастливая.

  • Михаил Светлов

    так отменили этот праздник, как можно его постить в Украине !? вы что с петей за одно?
  • З.А.Глядач

    Найкращий подарунок-лінійка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up