«Садочок неначе мальовничий замок». На Міліційній оновлюють дитсадок №21

«Садочок неначе мальовничий замок». На Міліційній оновлюють дитсадок №21
Фото: fb.com/SAMorgunov
  • У Вінниці займаються реконструкцією будівлі, які вже понад сотня років. Тут діє дитсадок №21, де виховують дітей з захворюваннями органів дихання.
  • З минулого року в дитсадка нова покрівля, наразі будівельники займаються оздобленням будівлі та налагоджують протипожежну безпеку.
  • В мерії розповідають, що всі роботи завершать до 1 вересня. Скільки коштує реконструкція і хто підрядник?

На вулиці Міліційній, 8 будівельники реконструюють дитсадок №21. Приміщенню закладу вже понад сотня років, його добудовували за радянських часів й нині виконують термомодернізацію будівлі, про що повідомляє міський голова Сергій Моргунов.

«Ще з минулого року садочок має нову покрівлю. Наразі будівельники працюють над оздобленням фасаду, облаштовують евакуаційні виходи та вимощення фундаменту. У результаті будівля відповідатиме нормам енергоефективності і протипожежної безпеки», — йдеться в дописі мера Вінниці.

Усі роботи планують завершити до 1 вересня 2021 року.

Відео дня

Скільки коштує реконструкція

Для оновлення будівлі провели два тендери. Перша закупівля — ще в липні 2019 року. Договір підряду підписали з товариством «Вінпроектбуд», яке запропонувало найнижчу ціну за роботи серед інших учасників — 12,4 мільйона гривень. Кошторисна вартість утеплення дитсадка 17,8 мільйонів гривень.

Другий тендер провели на проведення додаткових робіт: підрядник «Вінпроектбуд» отримав ще 4,9 мільйона гривень. Отож, якщо не буде нових змін до проекту реконструкції, то оновлення дитсадка №21 коштуватиме 17,4 мільйона гривень загалом.

Товариство «Вінпроектбуд» діє з 2011 року, зареєстровано у Вінниці та має 1000 гривень статутного капіталу. Основний вид діяльності — «Будівництво житлових та нежитлових будівель». Керує та володіє підприємством Дмитро Дорохов. І це його єдина компанія, про що повідомляє Opendatabot.

З 2016 року на ProZorro фірма отримала підрядів на 53 мільйона гривень. Найбільшу кількість договорів, на загальну суму 39,3 мільйона гривень, «Вінпроектбуд» оформив з департаментом капітального будівництва Вінницької міськради, йдеться на порталі Clarity Project

Будівлі 118 років

Дитсадок №21 діє у споруді, яку побудували в 1903 році. З 1945 року в ній запрацював ясла-садок №4 «Оленка», в якому було три групи. Оскільки народжуваність різко збільшилася, в 1972 році виникла потреба в розширенні будівлі дитсадка. Заплатили за роботи Вінницький м'ясокомбінат і обласна організація «Шляхбуд».

В 2004 році дошкільний навчальний заклад №21 стає закладом санаторного типу для дітей з латентною туберкульозною інфекцією, а також після вилікування від туберкульозу, в якому налічується 8 груп.

Сьогодні функціонує 13 груп, в яких виховується понад 320 вихованців. Педагогічний колектив складається з 32 досвідчених педагогів, з яких 26 мають вищу педагогічну освіту. Очолює заклад Олена Пасікова (За інформацією департаменту освіти міськради).

Туристичний хаб на Соборній, нагадаємо, створюють два підрядники і обидва генеральні.

 

Читайте також:

У Вінниці хочуть оновити простір перед музеєм Коцюбинського. Триває конкурс на 300 тисяч гривень

Готовність — вже понад 30%. У Вінниці утеплюють школу №13

Завершити ремонт парку «Хімік» планують до осені. Що там буде?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Молодцi!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up