П’ять нових сучасних пожежних машин добираються на Вінниччину

П’ять нових сучасних пожежних машин добираються на Вінниччину

Вінницькі рятувальники мають гарну новину. Їх парк поповниться новими сучасними «МАЗами».

«12 березня 2018 року рятувальники Вінниччини отримають 5 одиниць сучасної спецтехніки. Цього разу церемонія вручення пожежних МАЗів відбудеться на площі Василя Стуса, біля адміністративної будівлі «Книжка», - повідомив прес-офіцер служби порятунку «101» Олександр Кутовий.

А поки що дивіться відео, як сучасні пожежні машини добираються до Вінниці:

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анна Возна

    Приемна новина!
  • Anonymous

    Дозволю  собі деякі пояснення. Це цікаво повірте це бюджет.

    Ольго , Ви не цікавились чому саме "МАЗ"?

    Армія закупає не українські КрАЗи, а дорожчі білоруські МАЗи, бо їх збирають на заводі Порошенка, - Ляшко.



    http://ipress.ua/news/novyy_biznes_prezydenta_pozbavyt_100_tys_ukraintsiv_roboty_a_krainu_bez_podatkiv__lyashko_163591.html



    "Та, не зважаючи на це, наприкінці 2015 року в режимі суворої секретності Держоборонзамовлення уклало договір закупівлі 120 автомобілів марки МАЗ із терміном поставки в лютому 2016 року. Дивне, на перший погляд, рішення відмовитися від українських КрАЗів на користь білоруських МАЗів пояснюється насправді дуже просто: останні збираються на заводі "Богдан" у Черкасах, який належить Президенту Порошенку. Колишній директор "Богдану" Свинарчук-Гладковський призначений Порошенком першим заступником секретаря РНБО і відповідає за військово-промисловий комплекс. Тобто, як бачимо, сам у себе купує техніку за бюджетний рахунок. До речі, придбані для армії Богдан-МАЗи при аналогічних із КрАЗом технічних параметрах дорожчі у середньому на 10-25% і мають гарантійний термін 1 рік проти 5 років у КрАЗа", - пише Ляшко.

    Так, - напевне це патріотизм від пана Ляшко?"Готовий автомобіль КрАЗ - це зарплата українським металургам, шахтарям, перевізникам, бюджетникам, військовим та пенсіонерам. Тоді як закуповуючи білоруську техніку ми не лише частково фінансуємо економіку цієї країни, але й економіку Російської Федерації, яка сьогодні веде війну проти нашої країни. Адже автомобіль МАЗ переважно складається із російських комплектуючих і матеріалів, бо в Білорусі відсутнє виробництво радіаторів, кольорових металів, плоского прокату та багато іншого, що закуповується в РФ", - наголошує Ляшко.

    Давайте разом почукаємо на чому стоїть патріотиз пана Ляшка?

    Що змусило "cправжнього патріота змінити свою думку?  Пропоную переглянути нижче. "https://bihus.info/rativnik-lasko-zvidki-berutsa-i-na-so-vitracautsa-radikalni-milioni.

    Всі помятають звільнення пана Сергія  Бочковського. Відмінна робота пана Леценко, СБУ і т.д. Так є на це пояснення.

    Тендер на пожежні машини на 92 млн проводять невдовзі після призначення. ДСНС відхиляє усі пропозиції, окрім "Пожмашини" та "Ман трак енд бас Юкрейн". Виграло останнє. Однак слідство встановило, що Авер’янов  у ролі замголови ДСНС вступив у змову з комерційними директорами німецького представництва: після перемоги німців, дві третини виграшу вони перераховують "Пожмашині". Далі ці гроші йдуть на фірму ТОВ “Торгівельно-промислова компанія Альянс-Агро” з офісом у квартирі  Авер’янова.

    Досудове розслідування триває і досі. Але це не заважає компанії і далі перемагати на державних тендерах.

    У 2016 році, незважаючи на поточні кримінальні провадження, фірма отримала ще понад 400 мільйонів гривень за поставку пожежної техніки. Ці гроші потрапили до бюджету не без участі радикально налаштованого Олега Ляшка. Наприкінці 2015 року фракція “Радикальної партії” відмовлялась голосувати за “корупційний бюджет”, аж доки до нього не включили сотні ці самі 400 мільйонів на закупівлю пожежної техніки.  Після успішної участі у  тендері - Олег Ляшко та Олег Авер’янов із букетами троянд їдуть святкувати перемогу на завод, до якого ніби не мають відношення.



    Протягом року після закупівлі, Ляшко витратить на нерухомість 20 мільйонів гривень.



    * Додатково: Співзасновник компанії “Асфа Лайн” - белізький офшор “Аксаком ЛТД”. Під час інтерв’ю, Авер’янов заперечував свою причетність до цієї компанії, хоча його екс-дружина судиться за неї, як за спільне майно.  Керівник компанії “Асфа Лайн”  - Олександр Паляниця - також керував Авер’янова - “Антон плюс”,”Грант Альянс” і продовжує керувати мисливським  господарством “СМГ “Вепр”, яке отримало в користування 29,6 тис. га мисливських угідь. Співзасновником останнього є колишня дружина  Олега Авер’янова - Євгенія. Наявні фотографії з сімейного архіву Авер”янових свідчать про давнє знайомство Авер”янова та Паляниці.

    Тепер читачу буде зрозуміло на чому буде завтра побудована піаракція  12 березня у Вінниці нашої влади.  Нам будуть розказувати про патріотизм та перемогу. Але це той самий договорняк, та сама корупція, це голий бізнес  і чергова брехня влади та ЗМІ.

  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Дякуемо  , дякуемо  ))))
  • Юра

    добираються?)) вони вже днів 5 у Вінниці))

    Anonymous reply Юра

    Шановний Юрій, уявіть піар-акцію 12 березня від нашої ВЛАДИ, якщо сама Ольга Бобрусь  приділила увагу переміщенню машин у місто.

    Кому будемо дякувати?  Впевнений - президенту, меру, пану Гройсману, треба не забути силовиків. Окреме - дякую пану Ляшку та усім радикалам за поправки до бюджету.

    Бюджетників зберемо, вдячних працівників, незалежні ЗМІ...... Ольго, чекаємо від ВАС  матеріал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up