Проблему львівського сміття обговорюватимуть на зборах у Демидівці

Проблему львівського сміття обговорюватимуть на зборах у Демидівці
  • У селі проведуть збори. Запрошують прийти усіх небайдужих до даної проблеми. 
  • Як сьогодні стало відомо, сміття з Львову підкинули не лише демидівчанам. 

У фейсбук Юрій Мельник закликає усіх зібратися на збори. Захід запланований на 8.30 ранку 16 серпня.

— На площі біля будинку культури села Демидівки відбудуться збори мешканців села з обговорення проблем, які виникли в громаді через забруднення території села, так званим львівським сміттям, — йдеться у повідомленні Мельника. — Прошу усіх мешканців села прибути на збори разом з рідними, близькими, друзями та сусідами. Переконаний, що байдужих до цієї проблеми в селі Демидівці не має, тому прошу прибути на збори обов'язково.

Також Мельник додає, що на збори приїде гніванський міський голова Володимир Кулешов.

Відео дня

Вночі 10 серпня 2020 року, нагадаємо, поліцейські виявили у Жмеринському районі 5 вантажівок зі сміттям, яке привезли з Львівської області. Висипали сміття на територію земель сільськогосподарського призначення. Встигла це зробити одна вантажівка, але як виявилося, возили сюди непотріб і раніше.

Згодом стало відомо, що відходи до села Демидівка звозили уже протягом двох тижнів. Деталі про це у матеріалах:

Тим часом, 15 серпня, гніванський активіст знайшов докази того, що до їх міста також возили львівське сміття.  Окрім того, як тільки стало відомо про відкриття кримінального провадження щодо подій у Демидівці, сміттєзвалище у Гнівані підпалили. Детально про це у матеріалі: У Гнівані горить сміттєзвалище. Знайшли львівський слід.

 

Читайте також:

Темний колір та неприємний запах. До Південного Бугу потрапила невідома речовина

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 14 серпня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталья Горошко

    Собрать все и вывалить под окна Садовому. Сзерали львивське смиття - наша проблема???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up