Президент RIA Олександр Човган увійшов до складу оргкомітету з проведення в Україні Всесвітнього Газетного Конгресу

Президент RIA Олександр Човган увійшов до складу оргкомітету з проведення в Україні Всесвітнього Газетного Конгресу
Президент Віктор Янукович створив Оргкомітет зі сприяння підготовці та проведенню в Україні Всесвітнього Газетного Конгресу у 2012 році. Про це йдеться у розпорядженні Януковича №284/2011-рп від 19 вересня.

Головою організаційного комітету призначено главу Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, до складу комітету включено 23 особи, у тому числі й президента RIA Олександра Човгана, який особисто запросив президента WAN-IFRA провести в Україні Всесвітній Газетний Конгрес. Щоправда він у документі фігурує під іншою посадою - голова ради директорів Асоціації «Незалежні Регіональні Видавці України».
Також до оргкомітету увійшли прес-секретар Януковича Дарія Чепак, керівник Держуправління справами Андрій Кравець, заступник керівника секретаріату Кабінету Міністрів Юрій Авксентьєв, перший заступник міністра закордонних справ Руслан Демченко, начальник департаменту охорони громадського порядку МВС Віктор Ратушняк та заступник голови Київської міськдержадміністрації Олександр Пузанов.
Крім них, у комітет – за згодою – включені: голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко, керівник «Телекритики» Наталія Лигачова-Чернолуцька, гендиректор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов.
Також за згодою у комітет увійдуть директор 2Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, гендиректор УНІАН Олег Наливайко, гендиректор ЗАТ «Український медіа холдинг» Борис Ложкін, директор із маркетингу та РК ЗАТ «Український медіа холдинг» Олена Мартинова, головред «Дзеркало тижня. Україна» Юлія Мостова та головред «Сегодня» Ігор Гужва.
Крім того, в оргкомітет за згодою включені керівник проекту «Фокус.ua» Тамара Бабакова, головред газети «Комсомольська правда в Україні» Оксана Богданова, головред газети «Комерсант» Андрій Гоголєв, головред тижневика «Коментарі» Вадим Денисенко, головред газети «День» Лариса Івшина та головред газети «Аргументи і факти» Андрій Овчаренко.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    поменяйте Саше фото! одно и то же третий год.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up