Порошенку – 50! Які привітання та подарунки отримав президент на юбілей

Порошенку – 50! Які привітання та подарунки отримав президент на юбілей
Вчора, 26 вересня, президент України Петро Порошенко відзначав свій юбілей. Йому виповнилось два рази по 25. Марина Порошенко подарувала чоловікові флешмоб. Володимир Гройсман привітання. А що бажаєте ви, наші читачі, президенту?

У суботу, 26 вересня, президенту України Петру Порошенку виповнюється 50 років. І поки колеги і політичні опоненти підписували вітальні листівки і носилися по сувенірних лавках, дружина глави держави придумала, як зробити приватний свято спільним. Як глава Фонду Порошенка вона ініціювала благодійну акцію, про що повідомила у відеозверненні на сторіночці організації в Facebook

Взяти участь у флешмобі просто: потрібно всього лише привітати президента з ювілеєм. За кожен лайк, перепост та коментар до вітальних посту, навіть негативний, в фонд "Пігулки" буде перераховано по 1 гривні.

 

Відео дня
 

Друзі, 26 вересня день народження Президента України Петра Порошенка. Пропоную об'єднати привітання його в цей день з ...

Posted by Фонд Порошенка on 25 вересня 2015 р.

Текст привітання екс-мера Вінниці Володимира Гройсмана на адресу глави держави Петра Порошенка у зв’язку з його 50-літтям розміщено на сайті парламенту.

-Вельмишановний пане Президенте України! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею. Як і всі українці, я високо ціную Вашу наполегливу діяльність у відстоюванні національних інтересів України, Ваш державницький дух, рішучість та принципову позицію щодо реалізації європейського вибору нашого народу.

Неоціненним є Ваш особистий внесок у протистояння зовнішній агресії, у справу встановлення миру в Україні, зупинення кровопролиття, відновлення територіальної цілісності держави.

Дозвольте запевнити Вас, що Верховна Рада України і надалі буде Вашим надійним партнером у реалізації надзвичайно відповідальної місії, яку Ви взяли на себе після Революції гідності, – здійснити глибинні реформи та ввести Україну в коло розвинених європейських держав.

У цей святковий день зичу Вам міцного здоров’я, наснаги та успіхів, Вашим рідним – щастя і всілякого благополуччя, а всій великій Українській родині – миру і процвітання!

Який подарунок вручив пан Гройсман, у повідомленні не сказано.  Залишається чекати нагоди уточнити це у самого Володимира Борисовича під час його чергового приїзду до Вінниці.

ТОП-5 думок про Порошенка-президента

  1. "Петро Порошенко - найкращий шанс, який в даний час є в України" (глава МЗС РФ Сергій Лавров).
  2. "Ми - рідні люди" (президент Білорусі Олександр Лукашенко).
  3. "Я знаю, що він нас боїться. На дух не переносить. Я йому в очі все говорив ... Ми Януковича зняли і його зняти можемо" (лідер "Правого сектора", нардеп України Дмитро Ярош).
  4. "Президенту слід завжди пам'ятати: чи не він виграв вибори у своїх конкурентів, а народ України привів його до перемоги" (музикант Святослав Вакарчук).
  5. " Моє ставлення до товариша Порошенко неоднозначно Але маю сказати одне: товариш Порошенко - хороший президент Бо якщо Фаріон проти нього, то я - за." (Художник Олександр Ройтбурд).

А які думки та побажання Петру Порошенку маєте ви? Пишіть у коментарях.

 

 

 

 




 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Одним словом, всі хто хотів підлизатись, підлизались і привітали дуже гарно. Не думаю, що народ його так гарно привітав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up