Покусай, Тимошенко, Смілянець. Хто з вакцинованих отримає автомобіль від міськради?

Покусай, Тимошенко, Смілянець. Хто з вакцинованих отримає автомобіль від міськради?
Раніше вже провели два етапи розіграшу акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Між учасниками розіграли 30 велосипедів та 30 телевізорів / Фото: vmr.gov.ua
  • Відбувся фінальний розіграш міської акції «Вакцинуйся. Збережи життя».
  • З поміж 28 тисяч учасників розіграшу обрали 20 власників телевізорів, 20 власників велосипедів. Та розіграли суперприз — автомобіль Toyota Corolla.
  • Хто переміг? Публікуємо прізвища переможців, і також дату вручення призів.

У п’ятницю 17 грудня відбувся фінальний розіграш акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Її мета — призами заохочувати вінничан вакцинуватися проти ковіду. Відбулося вже два етапи конкурсу, під час якого розіграли 30 велосипедів та 30 телевізорів. 

— Усі переможці попередніх розіграшів отримали призи, — сказав заступник міського голови Андрій Очеретний. — Сьогодні обираємо вакцинованих вінничан, що отримають 20 велосипедів, 20 телевізорів. А також окремо розіграємо один автомобіль Toyota Corolla. До розіграшу допущено 28 тисяч 147 кандидатів. Визначення переможців буде відбуватися автоматично, через сервіс random.org

Телевізори отримають:

Відео дня
  1. Рибінський Максим Володимирович
  2. Заремба Володимир Володимирович
  3. Найда Тетяна Володимирівна
  4. Головін Володимир Григорович
  5. Подолян Ярослава Дмитрівна
  6. Самойлюк Оксана Миколаївна
  7. Карбівська Наталія Валеріївна
  8. Богачук Андрій Володимирович
  9. Акутін Вадим Володимирович
  10. Король Галина Володимирівна
  11. Єрмілов Юрій Олексійович
  12. Рибчук Олена Горигорівна
  13. Карпенко Ірина Іванівна
  14. Грантовський Василь Вікторович
  15. Тимошенко Едуард Миколайович
  16. Грибкова Марія Геннадіївна
  17. Фещук Юлія Юріївна
  18. Джуринська Наталія Вікторівна
  19. Войчишина Ольга Василівна
  20. Волошанюк Артур Євгенійович
Прізвища потенційних переможців, які отримають телевізори LG / Скріншот з трансляції на сторінці Вінницької міської ради

Велосипеди отримають:

  1. Ткачук Світлана Володимирівна
  2. Крилов Дмитро Юрійович
  3. Покусай Микола Петрович
  4. Гетманюк Роман Олегович
  5. Кучевський Юрій Андрійович
  6. Ніколайчук Тетяна Миколаївна
  7. Черній Артем Олександрович
  8. Рабчук Ігор Володимирович
  9. Клейманова Жанна Леонтіївна
  10. Череватова Світлана Анатоліївна
  11. Чечелюк Тетяна Володимирівна
  12. Лисюк Анна Анатоліївна
  13. Сурменко Юліана Анатоліївна
  14. Нестерук Олександр Степанович
  15. Кальченко Олексій Станіславович
  16. Пилявець Тамара Петрівна 
  17. Фалейтор Людмила Григорівна
  18. Андрощук Андрій Петрович
  19. Гайдаєнко Олег Миколайович
  20. Попова Олександра Сергіївна
Прізвища потенційних переможців, які отримають велосипеди MAXXPRO / Скріншот з трансляції на сторінці Вінницької міської ради

Супер-приз, автомобіль Toyota Corolla, отримає:

Потенційний переможець, який отримає авто / Скріншот з трансляції на сторінці Вінницької міської ради

Ці люди визначені як «потенційні переможці». Міські чиновники перевірять подані ними дані: зокрема, чи є дійсними у цих людей сертифікати вакцинації про щеплення двома дозами вакцини від ковіду.

А після зателефонують переможцям. Дату вручення призів вже оголосили — це 11.00 21 грудня на Майдані Незалежності (перед будівлею міськради, Соборна, 59).

Яка ціна призів

Раніше, нагадаємо, 19 жовтня провели перший етап розіграшу «Вакцинуйся. Збережи життя». Тоді обрали тридцять переможців: 15 людей отримали велосипеди та 15 вінничан отримали у подарунок 15 телевізорів.

Ще 15 телевізорів та стільки ж велосипедів розіграли під час другого етапу конкурсу. Три десятки вінничан отримали призи, 15 листопада.

Ми дізналися, що переможцям дарували Smart-телевізори LG та  велосипеди MAXXPRO. Їхня роздрібна вартість в інтернет-магазинах 10-11 тисяч за телевізор та 9-10 тисяч гривень за велосипед.

Автомобіль, який розіграли 17 грудня, це Toyota Corolla. Така машина, 2021 року випуску, коштує від 521 до 861 тисячі гривень, повідомляє портал AUTO.RIA.com

Усі подарунки для акції придбані за кошти платників податків. На це з бюджету громади виділили 2,9 мільйона гривень.

Де ще є заохочення за щеплення

Заохочувати вакцинуватись через розіграші — буденна практика для України. Ще до ініціативи президента України Володимира Зеленського, тисячу гривень за вакцину роздавали вчителям в Івано-Франківську. У Дніпрі вакцинованим містянам давали знижки на квитки в кіно та місячний абонемент на проїзд у громадському транспорті.

У Мукачево взагалі «не стали вигадувати велосипед» та скопіювали формат вінницького розіграшу призів за щеплення. Назвали аналогічно — «Вакцинуйся! Збережи життя». І там також через random.org обирають власників 15 велосипедів, 15 електросамокатів та 15 телевізорів. Суперприз — авто Renault Duster.

І хоча у коментарях на «20хвилин» вінничани критикують ідею з призами за вакцинацію, наше анонімне опитування дало протилежні результати: 60,68% людей проголосували, що підтримують ідею про призи. «Проти» заохочення за вакцинацію — 39,32%.

Вінниця, нагадаємо, з 15 грудня знову в «жовтій» зоні.

 

Читайте також:

«Не можете завантажити сертифікат вакцинації? Вам до нас». Репортаж з пункту підтримки «Дії»

Від отруєння чадним газом загинув вінничанин. Як захистити себе та близьких від подібної долі

Вінничан змушують повертати субсидії. Як і чому це відбувається?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Daily

    буквально на днях  в лікарні  нейрохіруг  пробіг повз  важкохворого  назустріч  також важкохворому  але більш поважному.Такі речі це наше буття  нічого не змінилося  з часів радянського союзу та не зміниться ніколи.
  • Sergey Penkin

    Хотите верьте хотите нет, но парень победил по-настоящему. Понятное дело что он не из бедного десятка и многим такой поворот событий видится несправедливым и постановочным. Я тоже очень хотел выиграть этот автомобиль (№324 в списке). Простой заводской рабочий. Однако информация о розыгрыше есть в свободном доступе на сайте рандом, гуглится в два счёта. На сайте в разделе этого розыгрыша виден полный список людей включая меня, виден победитель, и самое главное: дата и время розыгрыша с точностью до секунды соответствующая времени трансляции. Такое фальсифицировать просто  невозможно кто-бы что не говорил. Насчет того имел ли право парень участвовать в акции? Мог. Насколько мне известно ограничения касались представителей исполнительной власти, а не судебной.
  • Наталья Морозова

    Вот это неожиданность!
  • Татьяна Бондарь

    Решта "випадкових щасливчиків",  володарів телевізорів, і тд також не з центру зайнятості!!

keyboard_arrow_up