Платні курси — стали безкоштовними, а вечірки — тепер в онлайн. Склали афішу на карантин

Платні курси — стали безкоштовними, а вечірки — тепер в онлайн. Склали афішу на карантин
  • Щоб врятувати вас від нудьги та зробити перебування вдома кориснішим ми зібрали карантинну афішу: онлайнові концерти, вистави, лекції та майстер-класи на найближчий час.

Вже понад 3 тижні Україна на карантині. Залишатися вдома — практично єдине, що зараз може зробити кожен, щоб допомогти побороти пандемію. Але за ці кілька тижнів серіали, фільми могли набриднути, книги — закінчитися, а займатись спортом вдома ви могли так і не розпочати. 

Думаємо, наша добірка онлайн-подій, відео-курсів та концертів допоможе зробити ваш розклад більш цікавим та продуктивним. 

Конференції 

Дивіться відео з конференцій, вчіться чомусь новому, мотивуйтесь та ставайте кращими. Платформа VIZART безкоштовно надає доступ до п’яти своїх конференцій за 2019-й рік. 

Відео дня

«Раніше, ми продавали ці записи після кожної конференції. Зараз — вирішили просто подарувати. Щоб Вам було, чим зайнятися на карантині. Дійте!», — пишуть на сайті. 

Отож, можна переглянути: WomanConf — конференція для сучасних жінок про бізнес і кар'єру, відносини і імідж, психологію та спорт. RestoConf — масштабна конференція з ресторанного бізнесу в Україні. DigitalConf — тренди інтернет-реклами 2020-2021 рр. для бізнесу. SalesConf — конференція з продажу для власників бізнесу та менеджерів з продажу. BeautyConf — б'юті-конференція в Україні для власників салонів краси і б'юті-майстрів. 

Серед спікерів: Маша Єфросиніна, Лера Бородіна, Дмитро Карпачов, Діма Борисов, Сава Лібкін і ще десятки інших топові спікерів і зірок.

Коли: у будь-який зручний для вас час
Скільки: безкоштовно. Виберіть конференцію і залиште заявку на сайті. Організатори надішлють запис на пошту або смс-кою.

Онлайн-вечірки

Вечірки тепер можливі лише віртуальні, одна з таких пройде на днях у мережі —онлайн-вечірка з DJ TIM від інноваційного парку UNIT.City. Як йдеться у анонсі, TIM збирає багатотисячні натовпи у Палаці спорту, міксуючи найпопулярніші треки топових виконавців. Дресс-код цієї паті: піжамка і трішки мрійливості.

Коли: 6 квітня, о 19.00.

Ще одна понеділкова вечірка пройде в онлайні. Її організовує об’єднання Soul Culture, а в ефірі грає один з трьох резидентів проєкту P O V I L N O — techija.

Коли: 6 квітня, о 19.00.

Від «Будинку культури Masterskaya» в рамках проєкту «З дому в дім» пройде онлайн-квартирник. Це вже буде третій карантинний концерт. Артиста поки не оголосили, але попередні рази виступали mama13 та «Тонка». 

Коли: 10 квітня, о 18.00.

Курси та лекції

Чимало курсів та лекцій, які були платними з початку карантину — стали безкоштовними. Серед таких — курс про розвиток і ведення бренду від засновника Fedoriv Agency Андрія Федоріва тепер у вільному доступі. Раніше прослухати Brand Father можна було лише на офлайн-подіях або купити онлайн за 200 доларів. Під час карантину курс викладатимуть на YouTube по одній серії в будні.

Коли: щодня о 17.00
Скільки: безкоштовно

Засновник агенції з просування в YouTube Андрій Шатирко теж виклав у вільний доступ свій курс за 580 доларів. «Два дні тому я подумав, що хочу зробити щось корисне для українців у цей не найпростіший момент. Мої друзі та партнери підтримали мене й додали свої платні модулі про створення онлайн-школи, просування в Tik Tok, Instagram, Telegram, про персональний бренд, самодисципліну, блогерство у доступ», — написав Андрій Шатирко на своїй Facebook-сторінці.

Коли: у будь-який зручний для вас час
Скільки: безкоштовно 

А проект Upgrade влаштовує тиждень щастя з Аллою Клименко. Тренерка зі щастя проводитиме ефіри, телемости та інтерв’ю з експертами у сфері щастя, стосунків і комунікацій. Взяти участь можна безкоштовно, зареєструвавшись на сайті проекту.

Коли: з 16 по 20 березня о 19.00
Скільки: безкоштовно, але потрібна реєстрація

Журналістка та телеведуча Яніни Соколової проведе лекцію «Карантин — це можливість?». Вона розповість про страхи та джерела натхнення під час карантину, а також про те, як не заразитися інформаційними вірусами. 

Коли: 7 квітня, о 09.00
Скільки: безкоштовно

Ще одну лекцію ви можете прослухати не встаючи з свого дивану — від гендиректора та співзасновника проєкту Liki24 про те, як створити стартап в Україні. 

Коли: 8 квітня, о 09.00
Скільки: безкоштовно

Також на цьому тижні пройде лекція від INVERIA «Шопен і музика: нерівний поєдинок з Жорж Санд». Читає кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри світової літератури Національного педагогічного університету імені Драгоманова Галина Анненкова-Крюкова. 

Коли: 9 квітня, о 19.00
Скільки: 220 гривень

Театральні вистави 

Не встаючи з дивану, можна побачити спектаклі всесвітньо відомих театрів: італійського «Ла Скала», нью-йоркської Метрополітен-опери та багатьох інших.

В Україні теж багато театрів почали проводити онлайн-покази вистав: у театрі імені Івана Франка, в Одеському академічному театрі музичної комедії імені Водяного, у Львівській національній опері, у театрі Лесі Українки, у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету і це далеко не весь перелік.

Вінницький театр Садовського також з 6 квітня розпочне покази своїх найкращих вистав. Наприклад, 6 квітня можна буде переглянути комедію Бомарше «Шалений день або одруження Фігаро». Драматичний етюд «Осіння мелодія», створений на основі реальної історії однієї сім'ї — можна буде глянути 8 квітня. А прем'єра казкового мюзикла «Попелюшка» відбудеться 12 квітня.  

Концерти

Спеціалізовані музичні канали, як наприклад «СЛУХ» та їхній проєкт «Карантин LIVE»​ транслюють концерти різних виконавців. Музичне медіа запускає марафон онлайн-концертів українських артистів. Виходитимуть в ефір кожного дня о 20:00, поки це буде можливо. 

Також ви можете потрапити на онлайн-концерт українського рок-гурту Sinoptik та спілкування зі слухачами, що відбудеться 8 квітня, о 20.00. А 11 квітня у тій ж годині відбудеться акустичний концерт - квартирник гурту «Колір» та спілкування з шанувальниками.

Екскурсії

Музеї десятків країн світу вимушено зачинились для відвідувачів. Але на час карантину, платформа Google Arts and Culture зробила доступними кращі зразки світового мистецтва. 

Завдяки цій платформі ми можете пройтись по Берлінській картинній галереї — один з найвідоміших художніх музеїв Європи, у якому зібрано велику колекцією картин XIII—XVIII століть. 

Або потрапити у музей Ван Гога у Нідерландах, де, окрім полотен Ван Гога, також зберігаються роботи Пабло Пікассо та Клода Моне. Також маєте змогу побувати, хоч і віртуально, у найстарішому музеї Польщі — Національний музей Кракова.Там зберігаються сотні картин зі всього світу.

Інтерактивна виставка про Україну Ukraine WOW теж перенеслася в онлайн-режим. Завдяки віртуальній екскурсії від керівниці виставки Ярослави Гресь можна пройтися усіма кімнатами Ukraine WOW. На сайті також розмістили текстові додатки до експонатів виставки окремими блоками.

І уже сьогодні можна відвідати онлайн-екскурсії Вінницького обласного краєзнавчого музею. 

Читайте також: 

«Протестуватись на COVID-19 — майже нереально». Скільки тестів є у Вінниці

Канікули, ЗНО, вступна кампанія. Розповідаємо про ключові зміни в шкільній освіті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up