Планшет і ще 6 000 призів роздала RIA на святі Дитинства (ФОТО, ВІДЕО)

Планшет і ще 6 000 призів роздала RIA на святі Дитинства (ФОТО, ВІДЕО)
  • Свято дитинства на фонтанній площі подарувало купу емоцій маленьким вінничанам.
  • Конкурси, розваги і розіграші тривали більше чотирьох годин, але малеча не стомлювалася змагатися за подарунки.
  • Цікавий та смачних призів роздали цього року рекордну кількість - більше 6 000.
  • Головним сюрпризом для учасників став планшет, розіграний у лотерею.

Свято для маленьких вінничан RIA щороку проводить біля фонтану в центральному парку. Сьогодні, 27 травня, почалися розваги, змагання і конкурси для найменших учасників спортивного свята «Рухаємо Вінницю» об 11.00. Стартували з розминки, а далі – естафети, вікторини, танцювальні батли.

Конкурсів була маса і для дітей будь-якого віку. Повеселитися мали змогу і самі маленькі, і школярі, і підлітки. Було змагання окремо для мам – їх перевірили на здатність упізнати наосліп свою дитину серед інших. А в одному конкурсі боролися за перемогу цілими сім’ями.

- Побудувати будинок за п’ять хвилин? Немає проблем! - сміється учасниця змагання «Заклади свою цеглину у житловий будинок» від генерального партнера свята.

Відео дня

Вона з чоловіком і дітьми звела невеличку стінку зі справжньої цегли і цементної суміші прямо там, у парку. Забезпечила учасників конкурсу необхідними матеріалами компанія-Забудовник «Династія».

Ця компанія також влаштувала виставку зі своєї техніки. Малеча радо досліджувала кабіни і деталі екскаваторів, підйомників і машин-вантажників. Одягала будівельні каски та жилети і позувала для фото своїм батькам.

- Мені додому треба таку саму машину! – командує дошколярик Максим, сидячі у вантажівці.

Хлопчик розказав, що хоче стати будівельником, а виставка будівельної техніки тільки посилила в ньому бажання оволодіти названою професією.

Окрім виставки від «Династії», біля сцени свята працювали цікаві для дітей майстер класи. Переважно дівчата шикувалися в чергу, аби спробувати своїми руками розмалювати печиво. Розписувати імбирні смаколики їх навчала авторка рецепту печива, яке можна їсти малюкам, щойно проріжуться перші молочні зубки, Лора Григорук.

За сусіднім столиком дівчата з дитячого центру «Кузя» проводили майстер-клас із аквагриму, поки їхні колеги-аніматори допомагали ведучим свята, клоунам, організовувати решту дітлахів для участі в конкурсах.

Діти багато рухалися, змагаючись у спритності та кмітливості. Вони вивчили прислів’я «Коли спорт полюбиш, сильним, спритним будеш». В перервах між конкурсами глядачів розважали своїми виступами дітки з 35-го садочка та учасниці танцювальних студій «Jastine» і «Art-Fusion».

Спортивний інвентар, смачні подарунки і корисні для школярів речі. Назвати усі призи, які роздали на святі Дитинства – неможливо. Їх було понад шість тисяч. Крім того, на сцені стояв лототрон, в який можна було кинути лотерейний талон із запрошення на свято. Виграшні номери діставали випадкові діти. Якщо власника номерка не було піж сценою, тягнули інший квиток.

Наостанок з лототрону витягли номер, який виграв найцінніший приз свята – планшет. Пощастило другокласнику з 34-ї школи Владиславу Нечипоруку. Вітаємо! 


 

Хто допомагав RIA провести свято Дитинства

  • Компанія-забудовник «Династія»
  • Кондитерська компанія «Лукас»
  • Торгова марка «ЛІМО»
  • Чай «TESS»
  • Центр дитячої офтальмогії «Зорик»
  • Дитячий центр «Кузя»
  • Оновлений телеканал «Вінниччина»
  • Сайт МоеМіstо.ua




 

Читайте також: 

«Вінниця біжить»: онлайн репортаж

Вінниця біжить: на старт вийшли біля трьох тисяч великих і маленьких вінничан

«Мама, я виграв!» Півтисячі маленьких вінничан отримали подарунки на дитячому святі RIA
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:58 На фронті відбулося понад сотню зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up