Півтори сотні вінничан хочуть служити за контрактом. Вчитимуть одних 3 місяці, інших - 7 днів

Півтори сотні вінничан хочуть служити за контрактом. Вчитимуть одних 3 місяці, інших - 7 днів

До навчальних центрів Збройних Сил України з Вінниччини відправлено понад півтори сотні контрактників.  Ще необхідно 510 осіб. Їх чекатиме Вінницький обласний військовий комісаріат протягом першого кварталу 2017 року.

 

Про це повідомив заступник військового комісара, начальник відділу комплектування та призову обласного військкомату Михайло Дзигаленко.

За словами посадовця, з області найбільше кандидатів на службу за контрактом відправилися на полігон у Старичі Львівської області. Це 96 кандидатів, серед них – вісім жінок.

Решта була відправлена на полігони, що дислокуються у Миколаєві, Полтаві, Житомирі, Бердичеві та Десні.

Відео дня

Новачки навчання проходитимуть протягом трьох місяців, а бійці із досвідом у зоні АТО - сім днів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Задунайский Торонтуй

    Я им не завидую...
  • Anonymous

    вони то хочуть, але за  планом їх більше чоловік треба чим охочих
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up