Перший політ на Су-27 виявився останнім: що відомо про Сета Нерінга, який загинув під Улановом

Перший політ на Су-27 виявився останнім: що відомо про Сета Нерінга, який загинув під Улановом

Американський пілот Сет Нерінг загинув у катастрофі літака Су-27 біля села Уланів на Вінниччині. Відомо, що він вперше брав участь у закордонних навчаннях і вперше виконував політ на літаку Су-27УБ.

Підполковнику Сету Нерінгу було 44 роки, він був уродженцем Фресно, штат Каліфорнія, і жив у Ріно, штат Невада. Він приєднався до війська у грудні 1994 року як начальник екіпажу винищувача F-16, — розказують у Національній повітряній гвардії Каліфорнії, повідомляє "Громадське".

Нерінг навчався в офіцерській школі й отримав посаду пілота. Він літав на винищувачах F-16 Viper (2050 годин) та на F-15 Eagle (224 години).

За інформацією відомства, Сет Нерінг мав понад 20 років досвіду роботи пілота для ВПС США та Національної повітряної гвардії Каліфорнії.

Відео дня

Як повідомили у ВПС США, політ 16 жовтня на борту Su-27UB, був першим польотом для пілота.

Окрім навчань "Чисте небо 2018" в Україні, Нерінг не був залучений до будь-яких інших тренувань чи операцій закордоном.

Сет Нерінг не був одруженим і не мав дітей. У нього залишились мати, батько і зведена сестра.

У ВПС США наголосили, що долучились до українського розслідування катастрофи. Вони надали співробітників служби безпеки для вивчення деталей події та допомоги розслідуванню.

Нагадаємо, офіційних версій авіакатастрофи під селом Уланів ще немає. Про ймовірні причини чому впав винищувач Су-27УБ під час виконання маневру 20minut.ua розповіло джерело в Міноборони.

Читайте також:

Полковник Петренко відводив винищувач від будинків. Про падіння літака біля Уланова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • З.А.Глядач

    "приєднався до війська у грудні 1994 року як начальник екіпажу винищувача F-16"

    "Начальник екіпажу"? Який може бути "екіпаж" в ОДНОМІСНОМУ F-16?

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    У рогулей даже їздовий - и тот начальник.

    Задунайский Торонтуй reply Задунайский Торонтуй

    А вот и они сами.

    Тутейшій reply Задунайский Торонтуй

    Бідний-бідний канадський побирайло. Соціальної допомоги хватає лише на Інтернет, та на сліди життєдіяльності що їми всі теми бідося по сайту мітить. Тут про загибель людини йдеться. Твої екскременти тут нідочого

    Торонтухин reply Тутейшій

    В своих не утони. Уже нос только видно.

    Антон reply Задунайский Торонтуй

    Смотри а то твой начальник даст тебе по шапке как увидит, что ты только то и делаешь что комменты строчишь и нихера не делаешь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up